banner2

             Geçen hafta Belçika’da yayın yapan Devlet televizyonu 1. kanalında bir yarışma programına katılan bağımsızlık yanlısı bir partinin Başkan yardımcısı ve aynı zamanda flaman parlamentosu başkanı bir şahıs. Bu rezil şahıs 59 yaşındaymış ama insanlıktan nasiplenmemiş korkak ve şerefsiz bir kişiliğe sahip. Burada kimseye hakaret etmek gibi bir niyetim asla yok yanlış anlaşılmasın. Burada dile getirmek istediğim konu sözünü ettiğim kişi tarafından Türklere hakaret ettiği için bende bir Müslüman Türk vatandaşı olarak hakarete maruz kaldığımdan dolayıdır. Bu saldırı ırktan ziyade Müslüman bir toplumu hedef alma taktiğidir.  Fransız olan bu adama cevap niteliğindedir. Fransızlara göre bu pislik bir düşünürmüş nasıl düşünürmüş bu böyle, nasıl düşünürse düşünsün bizi ilgilendirmiyor ama söylemlerine dikkat etmeyen bir düşüncesiz olduğu kesinlik kazanmış oldu. Yarışma da sorulan sorunun saçmalığı kadar verilen cevap da o kadar saçma yeryüzünün en iğrenç halkı soruluyor. Bu adamda Türkler cevabını veriyor sizce cevap da iğrenç değimli? Aslında doğru cevap Yahudiler olacakmış ama adam Siyonistlerden korktuğu için doğru cevap yerine bizleri yani Müslüman Türkler’ı işaretlemiş.

            Yeryüzünün en iğrenç halkı Müslüman Türkler olmadığını birilerin bu ödlek adama hatırlatması lazım. Pekâlâ, doğru cevabı biliyormuş ama Siyonistlerden koktuğum için böyle cevap verdim demiş. Her Ş.Urfalı bilir kurtuluş savaşı öncesi Fransızların Urfa’mızı işgal ettiklerini. Biliriz saco’nun bir Fransız komutan olduğu biliriz bunların kanları bozuk olduğunu kendilerini yeryüzünün efendisi olarak gören Siyonist Nazi zihniyetinden korktukları için böyle söylediğini demiş. Onlara yaranmak için ilgisi alakası olmayan yerlere çamur atıp kirletmeye çalışırlar. Nitekim yarışma programından sonra gelen tepkiler üzerine doğru cevabın Yahudiler olduğunu bildiğini, ancak İsrail’den korktuğu için yeni bir şey söyleyecek cesaretinin olmadığını itiraf etmiş.

Ve eklemiş bir zamanlar onların (Yahudiler)sözde liberalizmi hakkında bir şeyler söyledim hayatımı zehir ettiler çok çektim demiş. Yani kendini korumak için bizlere saldırmış oluyor. Peki, bilmiyor mu Yahudiler tarihte peygamberleri ni bile katletmişler dir bölesi barbar bir millet olsa, olsa Yahudi toplumu olabilir. Türklerin temelinde çınar ağacı gibi Osmanlı kökleri var. Yönetiminde altı asır boyunca Cami, Kilise, Havra’yı barındıran birleştiren bir yönetim şekli var. Kendilerini medeni sayanlar bugün inananların minare yapımına bile tahammülleri yok. Türklerin dostluğu tam dostluk düşmanlıkları da dehşettir. Anlaşılan o ki bizleri daha tanıyamamış olacak ki bunu söyleme cesaretini göstermiş. Her fırsatta söylemeye çalıştığım, bize, bizden başka dost yok olamazda vahşi batının peşine takılıp gidiyoruz beyhude. Bazılarımız bunu anlamakta güçlük çekiyor yâda anlamazdan geliyorlar. Her Müslüman Türk vatandaşı bilmelidir ki şekilde görüldüğü gibi bizleri bir bardak suda boğmak isteyen sözde batılı dostlarımızın var olduğunu unutmayalım.

            Diğer önemli bir konu, günlerdir Dünyanın gündemini meşgul eden wikileaks belgeleri bu belgelerde ismi geçmeyen Ülke yok gibi. Her ülkenin cumhurbaşkanından başbakanına dış işlerinden iç işlerine önemli görevi olan bürokratlarına kadar herkesi fişlemişler. Kişiler ve ülkeler hakkında saçma sapan yalanlar yazılmış. Senaryoyu yazan ve yönetmen belli senarist Siyonist İsrail yönetmen ise ABD dir. Dünya’nın sözde gizli belgeleri elimizde istediğimiz Ülke veya başkanına istediğimiz şantajı yapar dediğimizi yaptırırız mesajı verilmek isteniyor. Senaryo İsrail tarafından yazıldı Amerika tarafından gösterime sunuldu ve sanki bütün Dünya yuttu gibi. Ama verilmek istenen mesaj çok önemli Dünya nın her tarafında ajanlarımız var attığınız her adımdan haberdarız istersek özel hayatınıza da girer mahreminize de, sizi parmağımızda oynatırız olmuştur. Yani Dünyanın hakimi bizleriz mesajı verilmek istenmiştir. İsrail ve Amerika her zaman olduğu gibi bu seferde işbirliği yaparak Dünya üzerinde psikolojik baskı yapmaya çalışıyorlar. Bu gibi durumlara karşı bana göre D.8 birliğinin bir an önce hayata geçirmelidir. aksi halde bu yüzde dost arkada düşmanların baskısından biz Müslümanların kurtulması mümkün görünmüyor. Yalanlarla dolu bu belgelere inanan bazı cahiller olabilirler sakın ola ki siz inanmayın. Amerika ve İsrail önce ırak, Afganistan, Filistin İslam coğrafyalarında yaptığı zulümlerin hesabını versinler. Çünkü yaptıkları alenidir. Sadece kafalarını kuma gömmüş. Zalimler için yaşasın cehennem.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.