banner2

Bir hocamız siyaset yalan üzerine kurulmuş deyince biz kızıyorduk. Bunun kanıtını görünce inanmamak elde değildir. Bizim siyasetten anladığımız seçilenlerin halka hizmet yapma sanatı olmasıdır. Seçilenlerden kim daha önce söz verir, projelerini açıklar vekillik bitince ben hapsini yaptım diyorsa halkın bakışını bertaraf ediyor demektir. Kendim söyledim kendim yaptım demekle sadece söz veren kendisini kandırıyor. Geçen seçimde Milletvekili seçimlerinde halkımız büyük oranla AK Parti’yi tercihle oyunu kullandı. On Milletvekili AK Partiden kazandı vatanseverler hep birlikte sevindik rahat bir nefes aldık. Bu oy oranını bir şahsa veya bakana mal etmek Şanlıurfa halkına hakarettir. İnsanımız oy kullanırken AK Parti’yi tercih ederken tek, tercihi, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’DIR, Kim Bakanı tanıyor kim Milletvekilini tanıyor?  Önce bu hakkı iade edelim.

Bu misyon sayesinde Bakan, Milletvekili olanlar önce bu noktayı dikkate almalı, adımını ona göre atmalıdır. Sayın bakanımız. Daha önce 11 Nisan stadyumu olarak hizmet veren yine aynı isimle projesi tamamlanan yerin temel atma törenine katıldı. Daha önceki seçim vaatlerinde 4 yılda 400 Projenin hayati önem arz edenler bitirilmiş bazıları halen devam ediyor dedi. Gönül isterdi ki sanayi alanında da hamleler olsun, iş alanları olsun ki, evlerde işsiz gençler kalmasın işçi aranır duruma gelsin. Sanayisinde işçi çekici fabrikalar yapılsın, fabrika bacaları tütsün. İşte biz halk olarak buna proje deriz.4OO Projeden bahsedenler İlimizin trafik sorununu çözdüler mi? Gap hava limanını faal hale getirdiler mi? Gidiş geliş günde sadece iki uçak kalkıyor. Kartal yuvası gibi Büyük şehir Otogarını nasıl Urfa’ya yakıştırıyorlar. Çevre yolları nerede İlimiz bir Milyondan fazla Suriyeli kardeşlerini barındırıyor. Ne gibi önlemler aldınız sadece mertlik damarımızı okşadınız. Sayenizde İlimizde kiralar iki katına çıkmış, hırsızlıklar suç oranları çoğalmış, aile yuvaları yıkılmış, Konut alanında tam bir hokkabazlık mevcut, tokinin yaptığı konutların çoğunu zenginler kapmış, kurası çıkan zengin hemen en az yirmi Milyar karla konutunu fakir alıcıya devrediyor. Yetkililer bunu bildikleri halde kimse bu konuya el atmıyor. Kura ile konutu çıkan emekli derneklerine en az 500 TL. Derneğe yardım veriyor tam bir soygun. Parayı veren korkusundan veriyor.  Parayı vermezsem konutum elden gidiyor diyor. Çok şikâyetler yapıldı sonuç alınmadı bu işte bir ortaklık mı var acaba? Yapılanlar göz boyama, Şehrimizin göbeğindeki askeriye alanına ne zaman başlanacak hep kandırıldık sanıyorum.

Gap’ın başkenti Şanlıurfa’da her gün saatlerce elektrik, su kesintisi var ne gibi önlemler alınıyor? Yetkililer kesinti olmayacak diyor kesintilere devam ediliyor. Tüm Türkiye’de elektrikler kesilince kesintiden dolayı halka vurulan zararı kimse kale adlımı? O, kesintiden dolayı bir sürü elektronik eşya yanmıştır. Sayın bakanla beraber açılışta seçilen vekillerimizde mevcut’tu. Hiç biri konuşmuyor hep kafa sallıyor bu halk sizi niye seçti bir düşünün. Sandıkta bunun hesabı sorulacaktır. Hep gücü, makamı, maddeyi elinde bulunduranlarla oturup kalkmakla bir şeyler yapılmış anlamına gelmez. Siz kenar mahalledeki insanın ızdırabını duymayan vekiller olarak hafızalarda kalacaksınız. Bazı kenar mahalleler üç yılda ancak çamurdan kurtuldu, halen çamurdan muzdarip mahalleler var. 

Sayın bakan,  açılışta diyordu ki, Emeklilere seyyanen 100 TL verdik. Muhalefet de,  yok sadece emeklinin cebine 22 TL Girecek diyor. Hangisine inanalım. Velev ki, verilen zam 100 TL olsun niçin sadece bağ kur SSK emeklisine veriliyor. Neden diğer emeklilere verilmiyor. Nerede adalet nerede hak. Memur emeklisi üvey evlat mı? Adaletsiz bir yaklaşım belleklerde iz bırakan bir zam çeşididir. Oda her gün eleştirilen muhalefet liderinin konuşmasından sonra bu zammın verilişi AK Parti misyonuna hiç yakışmıyor. Zam şekli tam bir ayrımcılıktır. Dört yılı geride bıraktık. İki ay sonra tekrar seçim olacak korkarım aktörler yine Urfalıyı kandırır. Geride bıraktığımız dört yılda, Vekil, olanlar, bakan, olanlar, mevki makam kapanlar kim kime ihaleler vermiş, kim yandaşını zengin etmiş, yandaşını kayırmış, yeni Belediyelere kimin yandaşları alınmış, menfaatler sağlanmış, kafalar kumada sokulsa tüm vücutlar dışarıda halk hepsini biliyor ve görüyor. Bu halkı kimse kandırmayacaktır inşallah.

Boşuna dememişler Urfa ya gelen de ağlar, giden de ağlar yönetim kadrosunda olanlar ağlamamak istiyorsanız Şanlıurfalılar gibi samimi olun. Kim Urfa halkına hizmet etmişse Urfalı hayatta unutmamış ve unutmaz. Geçmişte Urfalı olmayıp, Urfamıza hizmet eden çok bahadırın ismi sokak, park, çarşılarına simge olmuştur. Ahır kelam yazdıklarım gördüklerimdir. Hiç yapılan bir şey yok mu elbette vardır. Hizmetlerde az kanaatli olmadığım için çok şey istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanın gölgesinde yükselen AK Parti’ye halel getirenleri içime sindiremiyorum. Çünkü AK Parti Barış sürecinde, kalkınmada, dünyada lider ülke olmada öncüdür. İlimizin çılgın projelere çok ihtiyacı var. Yeni dönemde çılgın projeler görmekle yetiniyor durmak yok yola devam. Diyorum…  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.