banner2

 
Yaşam tarzımızda çok şeyleri istismar ediyor. Sıkılmadan dünyalıklara feda ediyoruz bunlardan biride Kadındır. Kadın veya erkek doğmada seçeneğimiz yoktur. Yaratan öyle yaratmış.

Her yıl 8 Martta kadınlar günükutlanır. Gerçekten kadına değer verilen gün olsa bizde kutlarız. Kadını bir gün değil, her gün sever sevmeliyiz. Kadın kutlama günlerinde tüketim çılgınlığı had safhadadır. O, zaman kadın hakları bahane, vurgunlar şahane diyoruz.

Kadın haklarını savunuyor adı altında Kadın; ideolojikere, siyasete, ticarete, istismara alet edilmemelidir. Kadın bir taraftan Devlet erkanı ile karşılanırken, meydanlarda bazı kadınları jopla,tutuklama ile islah etmek, çifte standarttır.

Hayata değer katan kadın oluşumları dışında tüm kadın destekleme, oluşum, derneklerin çoğu dış kaynaklıdır. Eli öpülesi, Cenne tin ayakları altında olduğu kadim Anne yuvasından koparılmamalıdır.

Kadından Edep haya, Ar damarı, iffet, zerafet gibi değerlerini alırsanız cansız içi boş kuş yaparsınız. Yanlış tedavilerle kadınlar şiddet görüyor aile yuvaları yıkılıyor çocuklar yetim kalıyor. Kadına şiddeti önleme, topluma kazan dırmayı, tek dişi kalmış canavar Avrupa kriterlerini referans alır uygularsanız kadına şiddeti önleyemezsiniz. Çünkü ilaç tedavi yanlış.

Kadına şiddetli önleme, izleme noktaları dört yüze çıkarılmış, sığınma,izmele mekanları yapılmış, dış desteklerle finanse ediliyormuş, feminizm kadın sayısı çoğalmaya, örgütlenmeye çalışılıyormuş bunların hiç biri kadına şiddeti önleyememiş, şiddet dahada çoğalmış  önce kadının fıtri ahlak genleri ile oynanmış, Eşlikte koca kadına hasım yapılmış, sınırsız, acımasız nafaka ile erkek (koca) mahkum edilmiş eşit lik ilkesi zedelenmiştir.

Kadın her türlü cehaletten kurtulmalıdır. Din dünya ilimlerini sanatı, ziraatı, gerçek siyaseti, Adaleti, ekonomiyi öğrenmeli, beceri, hünerleri destek lenmelidir.
Beceri hüner derken,her adım başı kadın kuaför,Güzellik salonları açmak, kozmetik ürünlerin pazarlayıcısı, hamalı olmak değildir. Kadının mahremiyeti Diyarbakır Surları gibi kadimdir. Kimsenin yıkmaya hakkı haddi yoktur.

Kadın erkek münasebetleri Leyla ile Mecnun gibidir. Araýı acanları,şiddete başvuranları,Anne ye yan bakanları kınıyorum.Ülkemizdeki kadın sorunlarının baş nedeni aileyi yok etmenin yıkım projeleridir. Doğurma,Nikahsız yaşa, Anne olma, birey yaşa, evlenme  özgürsün anlayışı. Batsın bu medeniyet. Kadını istismar edenlere Rabbim hidayet versin, sığara içmede kadınlar erkekleri geçmiş ne günlere kaldık Allahım...... Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.