banner2

Diş Hekimi Fazlı Özgür Tandoğan İYİ Parti’nin Eğirdir Kurucu İlçe Başkanlığı görevinden sonra Isparta İl Başkanlığı görevine atandı. İki yıldan beri partisi için büyük özveriyle çalıştı. İcralık duruma gelen borç batağındaki teşkilatını, alacakların kapıya dayanmasından kurtardı. Genç ve dinamik ekibiyle, İYİ Parti’nin Isparta’da bir milletvekili çıkarmasına önemli katkı sundu…

İşler yolunda giderken, Özgür Tandoğan’ın genel seçimlerde “milletvekilliği için aday gösterilmesi” beklenirken, ya da dışarıdan öyle görünürken İYİ Parti Isparta İl Başkanı ile birlikte 7 ilçe başkanının ve belediye meclis üyelerinin istifa haberleri şok etkisine yol açtı…

Fazlı Özgür Tandoğan istifa gerekçesini açıklarken “baş sorumlu” olarak İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’u gösteriyor.

Aylin hanımın, milletvekili olduktan sonra “seçilmesinde büyük rol oynayan” parti üyelerini, yöneticilerini hiçe saydığı ve emeğe karşı ahde vefa göstermediği iddia edilen açıklamada “Partimizin kuruluşunda ve teşkilatlanmamızda emeği geçen ve alın teri olmayanların biz parti kurucularına yön vermek haddi değildir. Teşkilatları yok sayanlar ve partimize kayyum ataması talebinde bulunanlar ile birlikte yürüyemeyiz.” ifadesi oldukça dikkat çekiyor…

BABA OCAĞI MI, ANA KUCAĞI MI?

Basın açıklamasında Milletvekili Aylin Cesur’un yanı sıra “Tüm bu yaşananlara rağmen İYİ Parti Genel Merkezince yalnız bırakıldığımızı, haksızlığa, hukuk tanımazlığa göz yumulduğunu düşündüğümüz için toplu halde görevlerimizden istifa etme kararı almış bulunuyoruz” denilerek Genel Merkez’e de sitem ediliyor…

Şimdi yazımızın başlığına gelelim ve size de soralım: Özgür Tandoğan’ın yerinde olsaydınız ne yapardınız?

Ben olsam…

Bu kadar emek, zahmet ve özveriye rağmen haksızlığa uğradığım ve yalnız bırakıldığım için İYİ Parti’den istifa eder baba ocağına (MHP) geçerdim.

Merak edip Özgür beyi aradım ve böyle bir düşüncesi olup olmadığını sordum.

Aldığım yanıt şöyle: Baba ocağı yerine ana kucağını tercih ederim

Sonra, basın açıklamasındaki şu ifadesini de hatırlattı: Herkesin bilmesini isteriz; Bayrağa, vatana ve Kuran’a yemin olsun ki, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in her zaman ve her daim arkasında duracağız. Herhangi bir ihtiyaç halinde sorgusuz sualsiz emrinde olacağız

Açıkçası “garip” bir durum…

İYİ PARTİ’DE İŞLER İYİ GİTMİYOR GALİBA

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi eleştirdiği için MHP’den hızlı bir şekilde ihraç edildi.

1’i il, 7’si ilçe olmak üzere 8 teşkilat başkanı ve 500 dolayında üyenin istifa ettiği gelişmelere rağmen İYİ Parti’nin Genel Merkezi’ne bakıyoruz “tık” yok.

Ne, Isparta Teşkilatı’na haksızlık yaptığı iddia edilen milletvekiline, ne de istifa resti çeken partililere karşı herhangi bir girişimde bulunulmuyor.

Böyle durumda Genel Merkez’in soruşturma açması ve kimin haklı, kimin haksız olduğunu tespit etmesi gerekmez mi?

Demek ki işler iyi gitmiyor.

Demek ki partiden üye, hele hele milletvekili ihraç etme gibi bir seçenek göze alınamıyor...

AYLİN CESUR’UN CEPHESİ

Bu arada, ulusal basında da yer alan iddiaların odağındaki Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un hala sessiz kalması ilginç bir durum ortaya çıkarıyor.

Oysa biz Aylin hanımı hep “cesur” çıkışlarıyla tanırız.

Belki “partisinin zarar görmemesi” adına suskun kalıyordur ama bu defa “sanki iddialar karşısında savunacak sağlam malzemesi yokmuş” gibi bir pozisyona düşmüş oluyor.

Velhasıl Kelam; Meral Abla’nın işi gittikçe zorlaşıyor…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.