banner2

Mescid-i Aksa'yı gördüm düşümde,Bir çocuk gibiydi ve ağlıyordu.
Varıp eşiğine alnımı koydum,Sanki bir yeraltı nehri kaynıyordu. Gözlerim yollarda, bekler dururum
“Nerde kardeşlerim" diyordu bir ses, İlk kıblesi benim ulu Nebimin,

Unuttu mu bunu acaba herkes. Şimdi kimsecikler varmaz yanıma, Resulden yoksunum, tek ve tenhayım. Rüzgârlar silemez gözyaşlarımı,Çöllerde kayıp bir yetim vahayım.Mescid-i Aksa'yı gördüm düşümde
Götür Müslüman'a selam diyordu, Dayanamıyorum bu ayrılığa,Kucaklasın beni İslâm diyordu.

Merhum, Memur-Sen’in kurucu genel başkanımız hemşerimiz, yazar, şair Mehmet Akif İNAN ağabeyimizi rahmetle anıyoruz mekânı cennet olsun. Mescidi AKSA’YA olan özlemini bu mısralarla dile getirmişti. Mescidi Aksa Ayetle sabittir. İnanmamak, küçümsemek, sahiplenmemek, Müslüman’ın inancına zarardır. Mescidi AKSA ümmetin kutsal mekânıdır. Bu çerçevede sahiplenmek lazım. İsrail’in kutsal mekâna saygısızca saldırması yeryüzündeki Müslümanları test etme provasıdır.

Kahr olası İsrail, Filistin topraklarını işgal ettiği günden şimdiye kadar özellikle Filistin halkına karşı yaptığı zulüm ve katliamlar, herkesin malumudur. Yıllarca silahsız ve masum Filistinli Müslüman kardeşlerimize çeşitli acılar çektirerek Dünya’nın gözü önünde soykırıma varan çeşitli bombalar kullanmış ve devam ediyor. Gazze şeridini hayalet şehre çevirmiştir. Yaklaşık 1450 yıldan beri İslam düşmanı olan batıl, ikiyüzlü, gerici, ırkçı ve sinsi batı, terörist devlet İsrail’e karşı sessizliğini korumakla beraber alttan destek vermekte ve içinden sevinç çığlıkları atmaktadır. A.B.D ise İsrail’i (YAHUDİ TERÖR ÖRGÜTÜ) ortadoğudaki pitbull’u olarak kullanmakta. Özellikle Arap dünyasını bu pitbull ile korkutmak ve sindirmek için kullanıyor. Barbar, katil, aşağılık, cani İslam düşmanı Siyonist İsrail şimdiye kadar yaptığı zulüm ve akıttığı kanla tatmin olmamış olacak ki artık en kutsallarımıza kuduz pitbulllarını salmaya başladı. İlk kıblemiz olan Mescidi AKSA’ NIN kapılarını Müslümanlara kapatmış necis postalları ile mihraba kadar girmeleri yüce kitabımız Kur’an-i kerimleri yerlere atmaları bunun kanıtıdır.

Bütün bu vahşete karşı İslam dünyası ne yapıyor? Türkiye’nin dışında hiçbir ülkeden konuyla ilgili ses çıkaran yok. Çünkü yukarıda söylediğim gibi Arap dünyası batı, Amerika ve Siyonizm tarafından sindirilmiş yâda Arapların yöneticileri bunlar tarafından satın alınmış kukla ve maşalarıdır. Böyle olunca da Ümmetin birlik ve beraberliği bozulmuş oluyor. Onların, İslam düşmanlarının istedikleri de böl parçala taktiği tam yerini bulmuş, Şimdi düşünelim namus gibi dinin bir erkânı olan Mukaddesatı Yahudi tarafından saldırıya uğrayacak, Müslümanlar mabedin içerisine alınmayacak genel anlamda Müslümanlardan resmi kanallardan ses çıkmayacak. Ey vah ne hallere düşmüşüz. Bir tek Türkiye’mizde Cuma namazı sonrası cılızda olsa İsrail’i kınama sesleri yükseldi. Hükümette gerekli, girişimleri yapacağını söylüyor. Dünya ölçeğinde bileği tek bükülmeyen ülke Türkiye’dir.

Şimdi batılılar bu eli bükmeye çalışıyorlar. Ne kadar maşaları varsa kullanıyorlar. Allah’ın izni ile başaramayacaklar. Ama diğer İslam ülkelerinin Türkiye’ye destek olmaları ve tüm Müslümanların birleşmesi gerekirken, Batnın bu tuzağına düşen çok insan, oluşumu görüyoruz. Zaman birlik zamanı vicdanı olan her kes tevhit sancağında birleşir. Güç oluşturur doğru yolun yolcusu olurlarsa o, zaman sorunlar çözülmüş olurlar.  Müslümanların dağınıklığından ümmet fertleri çok yara almıştır. Böyle devam ederse yara almaya devam edecektir. Ülkemizde kökü sağlam devletini milletini bayrağını seven tevhit inancı ile yoğrulmuş ayrıda olsa çok sağlam dinamiklerimiz var. En az bunlar yan yana gelmeli güç oluşturmalıdırlar. Şimdiye kadar ülkemizi yönetim temsil bazında yönetenlerin çoğu ya mason localarına bağlı yâda batının kuklası idiler. Yönetenler hep gizli ajandalarla halkın karşısına çıkıyorlardı şimdi durum değişti. Batının yanlışlarına yanlıştır diyen bir yönetim var. Tüm alanlarda birlik olmayacaksa peki ne zaman olacak. İsrail’in zulmünü kınamakla durdurmamayız. İsrail güçten anlar. Zaman zarfında bir Selahattin çıkacaktır inşallah. Anne karnında ki Müslüman çocukta biliyor ki, Yahudi Müslüman’ın acımasız düşmanıdır. Olan bitenler Müslüman’ı kamçılıyor, harekete geçiriyor. Bu bile iyi bir çığırdır. İsrail yönetimi İslam ülkelerinin dağınıklığına bakarak cesaret alıyor.

Nabız yokluyor. Filistin’i işgal ettiği günden beri Mescidi AKSA’DA Süleyman mabedini inşa etmek hep hayâlıdır. Şimdi bunun provasını yapıyor. Göbek bağı ile İsrail’e bağlı devletlerden Filistin için zerre kadar hayır gelmez. Düşünen varsa yanılıyor. Mısır televizyonunda bir Suudilinin Sayın Erdoğan’a nasıl saldırdığını her kes gördü. Şükür ki yönetmen saldırgana haddini bildirdi vicdanlı insanlar var demektir. Bu bile bize bir ipucunu veriyor. Kobani Işid, Esed, Sisi, El kaide, PKK. Ne kadar oluşum varsa hepsi bahane tek bir şey var, etrafı temizlemek büyük İsrail’i kurmak. İslam ülkelerinde özelde orta doğudaki yer altı ve yerüstü zenginliklerini sömürmek. İki milyon Müslüman katledildi kimseden ses çıkmaz. İki İngiliz gazeteci öldürülünce hemen elli devlet yan yana gelip güç oluşturdular. Neymiş IŞİD’LE mücadele IŞİD’İN elindeki silahlar da kendilerinin artık kafayı kuma sokmakla iş bitmiyor her şey ortada. İnananlar olayları iyi okuyarak ona göre tavır almalıdırlar. Yönetenlerimiz de NATO, BM. ABD, AB. Sinsi batılıları yeniden gözden geçirmeli, başka alternatifler üretmelidir. Batı hep Müslüman’ı kandırmıştır uyanık olmak ve kandırılmamak dileklerimle…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.