banner2

Bu söz üstad Bediüzzaman'a ait, Herkes dışını kalaylıyor benden iyisi yok diyor. Ben olmasam batar diyor. Kimisi Dini, kimisi Dili, kimisi sermayeyi, Kemalizmi, Vatanı, Bayrağı, Bekayı kullanarak toplumları kandırıyorlar. Kuran’ın ifadesi ile "Onlara yeryüzünde fesat çıkar mayın denildiğinde onlar. Biz ıslah edicileriz diyorlar, halbuki onlar bozguncuların ta kendileridir. Lakin anlamak istemezler” Bakara S/11 12 Ayetler.

Fitne fesat çıkaranların Hepsi sureti haktan görünürler. İfsatlarını örtmek için hep kutsalları

Kullanırlar. Tam yüz yıldır Cumhuriyetle idare ediliyoruz. Kimler geldi kimler gitti tarihi vakadır. Yalan söyleyen tarihte utansın 1960 ihtilali, 1971 muhtırası, 1980 Darbesi

28 Şubat post modern Darbesi ve Kalleş 15 Temmuz Darbesi. Bu olanların hiç biri tam aydınlanmamıştır.

Maşalar bulunmuş azda olsa cezalar almış iseler, kimse paşalara dokunamamıştır. ipin ucu da puştun elinde, kim doğruları sansürsüz yazarsa zindanı boylar Tüm anti demokratik darbelerde oluşumlarda muammalık vardır.

Önce melek, sonra şeytan, paralel yapı, terör örgütü Fetö’yu bu ülkenin başına kim bela etti, kim besledi, kim devlet kurumlarına bulaştırdı. vicdan sahibi herkes bilir. Ne istediler de vermedim. Bunun ispatıdır.

15 Temmuz darbesinin siyasi ayağına hiç dokunulmamış Zaman gazetesine abone olanlar, okuyanlar, yurtlarında kalanlar, okullarında okuyanlar, dershanelerinden eğitim alanlar, Banka Asya ya para yaptıranların çoğu ya görevden alınmış, ya da Cezaevinde bu adaletsizlik arşı alayı inletiyor gerçek suçlular cezalarını çeksin başı ibadet, ortası ticaret, sonu ihanet olan bir yapının en büyük suçluları, mağdurlar ibadet taifesidir.

Hakkın kabul edilmediği yerde hak aramak, Hak adına haksızlıktır. Tüm anti demokratik oluşumları, darbeleri şiddetle lanetliyorum. 15 Temmuz 2023 te ülkemizde Demokrasi bayramı kutlanıyor neden şehitler bayramı denmemiş? Yetkililere sorumdur.

Avrupalı olacağız diye elli yıldan fazladır AB kapılarında bekletiliyoruz, İsveç’in NATO’ya giriş çabası iki saatte bitiyor. Bir siyasetçinin İsveç’e PKK’nın mağarası, kandili demesine rağmen. Aklın alacağı bir şey değil

15 Temmuz Kalleş darbenin, finansörleri, paşaları hatta asıl failleri ile sıkı yakınlık normalleşme nutukları insanı düşünmeye sevk ediyor demek bizi idare edenlerin bir bildiği var....sus...?

Siyasi amaçlarla mevki makam sevdası ile kayıt dışı tüm oluşumları okşamaların sonu birer Feto ikizini doğurmaktır. İbret alına...

Koyun can derdinde kasap et derdinde. Ülkenin büyük sorunları var. Her zaman yazıyoruz Adaletsizlik, adaletsiz paylaşım, yokluk, yolsuzluk, zamlar, alım gücünün düşmesi, gençliğin bozulması, aile yuvalarının darbe alması, yanlış politikalar, hesap vermeme, israftan kaçınmama en büyük Sorunlarımızdır diye düşünüyorum.

İçimizi bilecek elektronik cihaz henüz keşfedilmedi, kâhinler belki bulmuş. Tüm ölmüşlerimize rahmet diliyorum.. Vesselam...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.