banner2

Dünya bir buhran geçiriyor. İnsaf, vicdan sahibi insan huzursuz, uykuları bile kaçmış, haçlı ittifakı ve savaşları çoktan başlamış, Yemin etmişler yeryüzünde Müslüman’ım diyene yaşamak için hayat hakki yok… İslam beldeleri hallaç pamuğu gibi talan edilmiş, ediliyor, Müslüman öz yurdunda, parya, garip, doğranan meta. Müslüman’ın, canı, malı, Tüm mukaddesatları, nesli, toprağı, aklı şirkin tasallutu altındadır. Mevcut hal kanlı, ümitsizlik hâkim, gelecek çok karanlık. İslam beldelerinde kiralık vekâlet savaşçıları iş başındadır. YPG, PYD, Suriye’de terörist, Irakta ise kurtarıcıların milisleri, Irakta DEAŞ’ Musul’a yerleştirenler şimdi DEAŞ’ı Musul’dan temizlemeye çalışıyorlar. Bence bu DEAŞ’çıları gökyüzündeki arsalara yerleştirecekler. Yerde DEAŞ’in görevleri bitti, başka maşalara el atacaklar. Mezhepçilik en büyük kozlarıdır. Şia devletçiklerini inşa etmek en büyük emelleridir.

Her şey Siyonist, korsan, katil devlet İsrail’in güvenliği için, bu şer ittifakında Askerimizin bulunmasına gönlümüz razı değil, ameller niyetlere göredir. Sonucu hep beraber göreceğiz tek bildiğimiz it derisinden post, gâvurdan dost olmaz tezidir. Hamasi nutuklar sabun köpüğü gibi, İslami, insani tüm savaş değerleri rafa kaldırılmıştır. Bölmek, öldürmek, sömürmek, göçe zorlamak, bir damla kan bir damla petrol savaşının fedakârlık Zirvesidir. Hukuk, insani değerlerin ırzına geçilmiş, halen Demokrasiden, insan haklarından özgürlüklerden bahsediliyor. Hans davasının eridir, Hasan kurtulmak için sanki Hansa gebe. Allahım yok mu bu karanlık gecenin sabahı…! Halep’i harap ettiler, bir nebze sağlam kalan ülkemizi de, Irak, Suriye’ye benzetmek istiyorlar, fidanlar hiç uğruna gömülüyor. Anneler ağlıyor, yetimler, çoğaliyor, mazlumlarin yakarışı yeri göğü inletiyor. İşiten kulaklar sağır, gören gözler kor, çırpınan kalpler taşlaşmış, Gâvurdan medet umuluyor aman Allahım imdat! Bir taraftan, PKK, bir taraftan DEAŞ, bir taraftan da FETÖ mikrobu, hainler kanlı darbede başarılı olamadıkları için kızgınlıklardan hızını alamıyorlar. Hak batıl mücadelesinde Hakkin galip geleceğinden bihaberdirler.

Onların planları varsa Rabbimizin de şaşmaz planları var iyilerin hürmetine bazen iyi yönde tecelli ediyor. Şu FETÖ belasında çok nahoş şeylerle karşılaşıyoruz. En az on kişiden biri, kim suç işlemişse cezasını çeksin, ancak ya oğlum, ya kızım veya akrabamdan biri iftiraya, haksızlığa maruz kalmış diyorlar. Bir aileden bir kişi bilerek bilmeyerek bu FETÖ mikrobunu kapmışsa neden tüm aile hainlikle itham edilsin. Bu durum toplum yapısını zedeliyor, küskünler, dargınlar çoğalıyor. FETÖ ile mücadele edilirken, alakası olmayan mağdur edilenler mutlaka ayıklanmalıdır. Bir örgütün üç kategorisi olur; yönetenler, sempatizanlar, fanatikler. Bir örgüt düşünün virüs gibi her tarafa bulaşmış bulaşan herkesi düşman, hain, ilan ederseniz o hain örgütü dehada büyütürsünüz. Devlet asil faillerin dışındakileri kazanma yollarını mutlaka aramalıdır. Faillerede bir an önce hak ettiği cezayı vermeli ki, millet fertleri sağlıklı nefes alabilsin. Darbe yapanlar, kurşun sıkanlar yani katiller belli, geçmişte yanlı, her tarafına siyaset bulaşmış görünümlü hukuk bu katillere bir an önce cezalarını vermelidir.

Ülkenin, ümmetin birikmiş bunca sorunları var, çözümü için sabırsızlıkla beklenirken, başkanlık konusu tekrar gündemin birinci maddesi oldu. Hakkımızda hayırlı olur inşallah. Başkanlık, yeni Anayasa Topluma adil paylaşım getirecek midir? Anayasa, Başkanlık Halk iradesi ile olacaksa, tum siyaset kurumları için barajlar kaldırılacak mı? Halka tercih hakki tanınacak mıdır? Soygun düzenine dokunmadan, İnanç değerleri temel alınmadan ümmet fertlerine fayda gelmez. Düne kadar Faiz dünya gerçeği iken, bu gün devletin zirvesi faiz sömürü aracıdır, Sayın Başbakanda bankalara tefecilik yapmayın diyorsa hayırlı alametler olarak görüyorum. Ben halk ve vatandaş isem, tercihime milli irade deniliyorsa, Hakkı üstün tutan anlayışla, Referanduma gidilmeli, halkın iradesi ne ise saygı gösterilmelidir. Halk için halka rağmen helal harama dokunmadan, toplumun canını, malını, neslini, dinini güvence altına alıp, söylemden ziyada eylemde fiiliyata geçirme olursa herkesten önce başkanlık ve yeni anayasayı ben alkışlarım.

Mevcut düzende, kayırma var, eğitim sistemi batıl, üretimi olup zehirlidir. Hans teknolojide zirvede ise, Hasan neden yerinde sayıyor. Hanslar kan akıtmak sömürmek için bir beraber ise hasanlar neden bir birinden firar ediyor? Hüner, sakalda, cübbede, Meşrepte, Mezhepte, ilahlaştırılmış siyaset’te ise, tapınak haline getirilmiş liderde değil, hüner kafadaki putları kırmadadır. İnsanlık kula kul olmaktan kurtulmak istiyorsa her şeyin reçetesi tevhit inancındadır. Hans tahrif edilmiş kitabına harfiyen uyuyor zafer çığlıklarını atıyor. Hasan bu konularda kafa yormalı, neden, niçin zillet içindeyim. Aklım başkalarına ipotekli olmamalı, akıl insana verilmiş yüce yaratıcının en büyük nimetidir. Selamla kalın selamette kalın...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.