banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Zabıta Ekipleri Hilvan’da Lokantaları Denetledi


Hijyen ve sağlık denetimlerini artıran Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri eksikliklerin giderilmesi konusunda işletme sahiplerine gerekli uyarılarda bulundu.
İlçe merkezinde faaliyet gösteren lokanta, kebapçı ve restoranlarda tüketime sunulan yemeklerin insan sağlığını tehdit edip etmediği yönünde denetimlerde bulunan Zabıta Müdürlüğünün yaptığı açıklamada 'Sağlık, hijyen ve ruhsat gibi konularda gerekli hassasiyeti göstermeyen işletme sahiplerine gerekli uyarılarda bulunduk. Halkın sağlığı bizim için büyük önem taşıyor denetimlerimiz artarak devam edecek' açıklamasında bulundu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.