banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Yine motosiklet kazası; 1 yaralı

Viranşehir'in dörtyol mevkiin de gece saat 21.30 sıralarında meydana gelen kazada bir kişi ağır yaralandı.

Yol yapımı nedeniyle tek yönden trafik akışının sağlandığı Viranşehir'in dörtyol mevkisinde bir tır motosiklete çarptı. Çarpma sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü acil servis ambulansı ile Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yol yapımı nedeniyle tek şeritten sağlanan trafiğin durması sonucu yüzlerce araç konvoya takıldı. Kaza sonrası Trafik ekipleri yolu açmak için çaba gösterdi.

Hastanede tedavi altına alınan Seydo Cengiz ilk müdahalesinin ardından bu sabah Şanlıurfa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yol yapımının bir an önce bitirilip faaliyete geçmesi için vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti. Vatandaşlar Yol yapımı süresince burada trafik hizmetlerinin verilmesini istedi. Okulların açılmasıyla trafiğin daha yoğun olacağını hatırlatan vatandaşlar bu soruna bir an önce çözüm istediler.   bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.