banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri PTT 1. Lig Galatasaray Türkiye Urfa

Yeni Yılda 2 Ulusal Daha Gazete Yazılı Baskılarına Son Verdi

Türkiye'de bünyesinde Akşam, Güneş ve Star gazetelerinin yanı sıra 24 TV’yi de bulunduran Türk Medya Grubu, yeni yılda bazı yayınlarını sonlandırma kararı aldı.

Bugün yapılan açıklama ile son kez basımı yapılan Star gazetesi ve Güneş gazetesi için kapatılma kararı alındığı açıklandı. 

Bugün manşetlerini kapatma konusunda açan her iki gazetede Star gazetesi, “Kağıda veda ediyoruz” derken, Güneş gazetesi ise “Güneş gazetesi bugün son kez bayilerde okuruyla buluştu” ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili dijital platformundan detaylı açıklama yapan Star Gazetesi, "Daima milletinin yanında duran, kirli oyunları gün yüzüne çıkaran Star, bugünden itibaren dilediğiniz her an yanı başınızda. Yenilenen enerjisi ve dopdolu içeriğiyle artık dijitaldeyiz" dedi.

40 YILDIR ARALIKSIZ ÇIKAN GAZETE GÜNEŞ YAYIN HAYATINA BU SÖZLERLE SON VERDİ:

Bugün okuyucularına veda eden bir başka gazete olan Güneş Gazetesi ise sürmanşetinden okuyucularına seslenerek şunları söyledi: "GUNEŞ, yaklaşık 40 yıldır başarıyla sürdürdüğü yazılı basın serüvenine yeni bir solukla devam ediyor. GUNE Gazetesi, bugün son kez bayilerde okuyucusuyla buluştu. Yarından itibaren renkli yüzüyle Akşam Gazetesi'nin eki olarak çıkmaya başlayacak. Dijital platformda ise her zamanki gibi www.gunes.com adresinde yayın hayatını sürdürecek. Bu vesileyle tüm okuyucularımızın yeni yılını kutlar, 2020 YILININ SAĞLIK, HUZUR VE BAŞARI GETİRMESİNİ TEMENNİ EDERİZ."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.