banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Yeni Müdür Akçakale'de Yurt Sorununu Çözmek İçin Kapı Kapı Dolaşıyor

Harran Üniversitesinde yaptığı başarılı bilimsel çalışmaların ardından Akçakale Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Hasan Akan ilçede öğrencilerin barınma sorununun olduğunu tesbit etti. ilk günden bu sorunun çözülmesi için kapı kapı dolaşan Akan, bu kapsamda ilçe kaymakamını ziyaret ederek testek istedi. Bölge Milletvekili AK Partili Ahmet Akay'ı da telefonla arayan Hasan Akan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları belirtti:
"Şanlıurfa'mızın Akçakale ilçesi Meslek Yüksekokul Müdürlüğüne atandığımızdan beri en acil ve en önemli eksiklik olarak "öğrencilerin barınma ve yurt eksikliğine" çözüm bulma arayışı oldu..Bugün Akçakale ilçemizin değerli Kaymakamı Oltan Bayraktar beye hem kendimizi takdim etmek, hem nezaket ziyareti yapmak hem de Yüksekokulumuzun yurt sorununu kendisine arz etmek için gittik..  Okulların açılma dönemi olan Eylül ayına kadar bu sorunu birlikte çözebileceğimizin sözünü aldık.. Kaymakamlıktan çıkınca bu ilçenin evladı ve aynı zamanda öğretmen kökenli meslektaşımız olan Milletvekilimiz sayın Ahmet Akay beyi aradım. Yurt sorununu kendisine de aktardım. İlçeye gelince birlikte bir çözüme bakalım dediler.. Bu vesile ile sayın Kaymakamımıza ve milletvekilimize teşekkür ederim..
* İlk fırsatta ilçenin Belediye başkanı ve diğer mülki amirleri ile tanışma ve birlikte iş yapabilme imkanlarını kovalayacağız inşaallah.."İnanıyorum ki bir şeyleri dert edersek çözümü olur"..
*Haa bu arada sayın kaymakamımıza bilim adamının en iyi hediyesi kitaptır diye, uzmanlık alanımızda yazmış olduğumuz kitapları imzalı olarak takdim ettik..
*Bu ziyarette bana destekleyici kuvvet olarak eşlik eden Müdür yardımcımız Dilek Küçük, Öğretim Görevlisi Dr. Hasan Göğce ve yüksekokul sekreter vekilimiz Ahmet Alim beye de teşekkür ederim.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.