banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Yemyeşil Toplantılar İlçelerde Devam Ediyor

Yemyeşil Urfa için görevlendirilen Vali Yardımcısı Metin Esen başkanlığında Yemyeşil Urfa Platformu üyeleriyle birlikte  Suruç'ta ve Bozova'da toplantı yapıldı.

Her iki ilçede düzenlenen toplantılara ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Düzenlenen toplantılarda, ağaç dikimi hususunda bugüne kadar yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Ayrıca önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışmaların planlaması yapıldı.  

Toplantılarla ilgili konuşan Eğitimci Yazar ve Yemyeşil Urfa plarformu başkanı Mehmet Sarmış, "Bizi çok mutlu eden gelişmeler var" diyerek şunları söyledi;  "Yeni ağaçlandırma alanları tespit ediliyor. Yeni yerlerin açılması için resmi yazışmalar sürdürülüyor. Bir yandan da fidan dikim çalışmalarına devam ediliyor. Emek veren herkese teşekkürler. İnşallah daha da güzel olacak"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.