banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Van'a 66 milyon TL değerindeki 6 tesisin temeli atıldı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Van’a yatırımları devam ediyor. DSİ aracılığıyla, Van ve ilçelerine yönelik 66 milyon TL değerindeki 6 tesisin toplu temel atma töreni Erciş Kaymakamlığı’nda gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Konferans Salonu’ndaki törene Vali İbrahim Taşyapan’ın yanı sıra, Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Ak Parti Milletvekili Beşir Atalay, DSİ 17. Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan DSİ 17. Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır, DSİ’nin Van ve ilçelerine yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Törende konuşan Vali İbrahim Taşyapan da açılışını gerçekleştirdikleri tesisler için yetkililere ve emeği geçenlere teşekkür ederek, Van ve ilçelerine yönelik 66 milyon TL değerindeki 6 tesisin hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra protokol üyelerinin kurdele kesimi eşliğinde toplu temel atma töreni gerçekleşti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.