banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Vali Güvenç, GAP Muhtarlar Derneğini ziyaret etti


Vali Güvenç, muhtarların bağlı bulundukları mahallelerle ilgili konuları kamu kurumlarıyla ileterek koordineli çalışmaları gerektiğini belirterek, “Hep birlikte hareket edersek, ileriye gideriz. Hem ulaşamadığımız insan kalmaz sorunlar asgariye iner, hem de insanları istismar edici unsurlar kalmaz insanlarımızın yüzü güler. İmkânlarımız çok,  mahallelerde bakıyorum etüt merkezi açmışız. Sınavlara hazırlanmak için çocuklar derse geliyor. Kadınlarımıza kurs yeri açmışız buraları da sizlerin sürekli ziyaret etmesi destek olması lazım” dedi.

Vali Güvenç muhtarlara halka yönelik yapılan yardımlarda daha aktif olmalarını istedi. Bu konu da yapılan yardımların düzgün bir şekilde yerine ulaşması için muhtarların fonksiyonun büyük olduğunu belirterek, “Hep beraber olursak gece gündüz birlikte çalışıp konuşursak,  tartışırsak hepimiz ortak aklı üretirsek olumlu sonuçlar alırız. 4 aydır mahalleleri geziyorum. Şanlıurfa gerçekten keyif verici bir şehir, vatandaşlarımız da öyle mazbut, samimi, kanaatkâr, devletin milletin değerlerine sahip, saygılı ve gelecekten de umutlular. Türkiye de bir şeylerin değiştiğini görüyorlar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacağını düşünüyorlar insanların yüzüne baktığınızda bunu anlıyorsunuz” dedi.

Son olarak Vali Güvenç, şehrin sorunlarına ve bu konuda yapılan çalışmalara değinerek şunları söyledi, “Sorunlarımız var ama çözmek konusunda da çok güçlü bir irademiz, azmimiz, çalışmamız var. Mesai arkadaşlarımızla geç saatlere kadar bu sorunları çözmek için uğraşıyoruz. Hafta içi hafta sonu demeden çalışıyoruz. Mahallelere gidiyoruz insanlarımızla kucaklaşıyoruz hamınlar, çocuklar, beylerle görüşüyoruz.  İnanınki mutluluk duyuyoruz. O gün muhtarımız bizi davet etti, bizde bugün de sizlerle birlikteyiz.”

Vali Güvenç’in konuşmasının ardından Başkan Ali Demir ve muhtarlar Vali Güvenç’e ziyaretinden ötürü teşekkür ettiler.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.