banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Vali Erin’den 19 Mayıs Mesajı

Vali Erin, yayımladığı mesajında şunları ifade etti:

100’üncü yılını kutladığımız 19 Mayıs 1919 tarihi, Türk tarihindeki önemli dönüm noktalarından biridir. Yeni Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmak üzere Samsun’a ayak basan Gazi Mustafa Kemal’in Anadolu’da başlattığı Kurtuluş Mücadelesi’nin ilk günü, Türk gençliğe armağan edilmiş çok anlamlı bir tarihtir.

Şüphesiz bu cennet vatanımızı bizler için mukaddes yapan, özgürlük ve bağımsızlık ruhuyla canlarını vermekten çekinmeyen ve çoğunluğu gençlerden oluşan kahraman vatan evlatlarının bu toprakları sulayan mübarek kanlarıdır.

19 Mayıs 1919’da Anadolu’da başlatılan kurtuluş mücadelesinin her aşamasında büyük bir cesaretle var olan gençlerimiz, bugün de vatanın muhafazası için gece gündüz dimdik ayaktadır.

Bu önemli gün vesilesiyle, aradan geçen yüz yılda, gerektiği zaman canını feda etmekten çekinmeyen şehit gençlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, vatan savunmasında gazilik mertebesine erişen kardeşlerime sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
19 Mayıs Mesajı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.