banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Vali Erin Sabaha Doğru Suruç'taydı

Suruç’ta meydana gelen tüp patlamasını haber alır almaz ilçeye giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, olay yerinde incelemelerde bulundu, yaralıları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Suruç’ta Barış Mahallesindeki bir binanın en üst katında meydana gelen tüp patlamasında Suruç İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve dört aylık oğlu hayatını kaybetmiş, uzman çavuşun eşi ve kızı da yaralanmıştı.

Olayın hemen ardından ilçeye giden Vali Erin, ilk önce Suruç Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden yaralı anne kızı ziyaret ederek doktorlardan durumları hakkında bilgi aldı. Hastane ziyaretinin ardından Kaymakam Kenan Aktaş’la birlikte patlamanın yaşandığı Barış Mahallesindeki adrese giden Vali Erin, burada İtfaiye ve AFAD görevlilerinden bilgi aldı.

Gece boyu Suruç’ta incelemelerini sürdürerek sabaha karşı Şanlıurfa’ya dönen Vali Erin, sosyal medya hesabından hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve oğluna Allah’tan rahmet, yaralı eşine ve kızına da geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.