Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_5ckca1jdg3iqgcpm623i7550r5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Uyarı levhalarına uyan yok haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Uyarı levhalarına uyan yok

Batman’da trafiğe kayıtlı araç sayısı artıkça trafikte sıkıntılar da artıyor. İlde trafiğe kayıtlı araç sayısı 42 bin 741 olduğu belirtilirken, araç sayısının çoğalması ise park yerlerinin olmamasıyla birlikte trafikte keşmekeşliği beraberinde getiriyor.

Araç sayısı ve trafiğinin çok yoğun olduğu Batman’da, araçların gelişi güzel park etmeleri ve her tarafta yapılan plansız yol çalışmaları nedeniyle trafik tam bir işkenceye dönüştü.

Park alanlarının yetersiz olduğu Batman’da, araçlar caddelere gelişi güzel park ediyor. Yolların araçları kaldırmadığı Batman’da, park sıkıntısı yüzünden trafiğin iyice aksamasına sebep olmasına rağmen ne belediye ne de trafik ekipleri gerekli önlemleri almıyor. Düzensiz park eden araçların zaman zaman yaya geçidini de engellediği görülüyor.

Kentin birçok yerinde park etme yasağı olan levhaların olmasına rağmen araçlar çekilmediğinden sürücüler yollara gelişi güzel park ediyor. Hem park sorunu hem de şehrin her tarafında yapılan plansız yol çalışmaları yüzünden Batman’da araç kullanmak ve araçla yol almak büyük bir sorun haline geldi. 

Bu sorunların giderilmesini ve şehirde araç kullanmanın sorun halinden çıkarılması gerektiğini belirten vatandaşlardan Ömer Çelik, “Batman gün geçtikçe gelişiyor. Şehrin gelişmesiyle beraber kentteki araç sayısında da büyük bir artış oluyor. Batman’da şuanda 42 bin 750 araç mevcuttur, ama Batman’da ciddi manada bir park alanı yoktur. Sürücülerin park yeri bulamamasından dolayı ‘park yapılmaz’ levhasının altında bile park yapılıyor.” dedi. (M. Sait Çelik - İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Warning: Unknown: open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_5ckca1jdg3iqgcpm623i7550r5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/lsphp/session/lsphp70) in Unknown on line 0