Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ac681ilot728rds6jnkbqfmg31, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Urfa’da 'Zamanın Mirası Fotoğraf Sergisi' Açılacak haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Urfa’da 'Zamanın Mirası Fotoğraf Sergisi' Açılacak

2019 Göbeklitepe yılı kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif İşleri Genel Müdürlüğü desteği ile Yıldız Sarayı Vakfı tarafından yürütülen, kültürlerarası iletişime katkı sağlayan, Türkiye ve İtalya'da yürütülmekte olan, “Göbeklitepe: İnsanlık Tarihi Yeniden Yazılıyor “ projesi kapsamında “Zamanın Mirası Fotoğraf Sergisi “  düzenlenecek. 
Sergi açılışı Şanlıurfa 24. Dönem Milletvekili ve Yıldız Sarayı Vakfı (YSV) Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun ev sahipliğinde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile İtalyan gazeteci, blogger, seyahat acentesi sahipleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 
Cumhurbaşkanlığı Büyük Kültür Ödülü sahibi İzzet Keribar ile İtalyan fotoğraf sanatçısı Francesco Cicconi’nin profesyonel çalışmalarından oluşan “Zamanın Mirası Fotoğraf Sergisi” 26 Kasım Salı günü saat 17.00'de Şanlıurfa Sanat Sokağı'nda düzenlenecek açılışla sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

2019 Göbeklitepe Yılı kapsamında "Göbeklitepe: insanlık Tarihi Yeniden Yazılıyor Proje" "Zamanın Mirasi Fotoğraf Sergisi"
Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu
Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı
PROGRAM AKIŞI
17:00 - 17:30 Açılış konuşmaları
Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, YSV Mütevelli Heyet Başkanı
Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Belediye Başkanı
Ahmet Misbah Demircan,T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcıs
Abdullah Erin, Şanlıurfa Valisi
17:45 - 18:30 "Zamanın Mirası Fotoğraf Sergisi" açılışı
18:30 Kokteyl
Tarih: 26 Kasım 2019 Sali Saat: 17:00 Yer: Şanlıurfa Sanat Sokağı, Eyyübiye-Şanlıurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keldan Aşireti Lideri 4 yıl önce

Urfaspor rekora gidiyo. 2.ligde en az gol atan takim olup tarihe gecebiliriz. Yilmaz Vural genek koordinayor olatak getirilmeli

Avatar
Hasadam 4 yıl önce

Balikligol.com Urfasporla ilgili haber yapmamanizin özel bir nedeni var mı?

Avatar
Mr.Zotto Fanatiği 4 yıl önce

Mr.Zotto yönerime girerse 5 yıla superligde 10 yilda sampiyonlar liginde sampiyonu olmazsak hayatim boyunca cier bagcan isot yemiyecegim

Avatar
Reuters'e konuşanisminin açıklanmasını istemeyen Urfasporpor yetkilisi 4 yıl önce

Maddi sıkıntılarımız var