banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri PTT 1. Lig Whatsapp nedir? Galatasaray Türkiye

Urfa’da Kudüs İçin Ayağa Kalktılar


Amerikan başkanı kıt akıllı Trump ile işgalci Siyonizm’in şeytan başkanı  Netenyahu, Beyaz Saray’da açıkladıkları “Yüzyılın Antlaşması” isimli “Barış Planları”na Şanlıurfa’dan tepkiler artarak devam ediyor. 
Dergah Cami platosunda basın açıklaması yapan Köklü Değişim Basın ve Yayıncılık Şanlıurfa Temsilciliği, “Yüz Değil Bin Yıllık Plan Yapsanız da Kudüs Bizimdir ve Bizim Kalacak" dedi.
 Açıklamayı Köklü Değişim Dergisi adına yapılan basın açıklamasını Yazar Cahit Toprak okudu. Hilafet’in tek çözüm olacağına vurgu yapılan basın açıklamasında, “Yüzyılın Antlaşması” dedikleri tek taraflı sözde küstah “Barış Planları”nı açıkladılar. Bu necis ve ölümcül planın içeriğine bakıldığında Kudüs’ün bir bütün olarak Yahudi oluşumunun başkenti olacağı, Filistin’e de devlet olabilmek için gerekli şartları yerine getirmek için 4 yıllık bir süre tanındığı geçmektedir. Bununla birlikte işgalci Yahudi varlığı Batı Şeria’daki Yahudi yerleşim birimlerini istediği zaman ilhak ederek genişletebilecektir. Buna karşın 6 milyonun üzerindeki Filistinli mültecinin, topraklarına dönüş hakkı ise olmayacak. Mukaddes beldenin dörtte üçü Yahudilere teslim edilecek ve kalan dörtte birinde ise hiçbir tesiri ve gücü olmayan güya bir Filistin Devletçiği kurulacak. Yani bu anlaşma baştan aşağı tüm maddeleri ile zillet dolu bir anlaşmadır” denildi.
Kudüs’ün hiçbir zümrenin malı olmadığına dikkat çekilen açıklamada, “Kudüs Müslümanlarındır! Çünkü Kudüs Müslümanların onurudur! Kudüs Müslümanların rüyasıdır! Kudüs Müslümanların özlemidir! Kudüs, Mekke ve Medine gibi kutsalımızdır! İslam Ümmeti olarak bizler, yapılan bu fitne anlaşmasını tanımıyoruz. Çünkü bizler, gasıp Yahudi varlığı ile yapılan hiçbir anlaşmayı tanımıyoruz. Çünkü bizler, kutsal beldemizi işgal eden Yahudi Varlığını tanımıyoruz! O’na bir devlet gözüyle bakmıyor ve onları meşru görmüyoruz” şeklinde konuştu.
Sık sık İsrail ve ADB aleyhine sloganların atıldığı basın açıklamasında Yazar Toprak şunları söyledi: 
Kıymetli Müslümanlar! Bir meselenin asli çözümü, onu ortaya çıkaran unsurların ortadan kaldırılması ile mümkündür. Filistin meselesinin asli çözümü ise Yahudi varlığını Mübarek Aksa topraklarından söküp atmakla mümkündür. Bunun dışındaki tüm çözüm planları beyhudedir, asla kabul edilemez.
Şunu kesin olarak bilmemiz gerekir ki, Kudüs ve Mescidi Aksa kınama mesajları ile kurtulmaz. İslam konferansı örgütünün yemekli toplantıları ile kurtulmaz. Birleşmiş Milletler kararlarına atıf yapmakla kurtulmaz. Yahudi Varlığı ile diplomatik ilişkileri bir süreliğine askıya almakla kurtulmaz. Barış mesajları vermekle kurtulmaz. İki devletli çözümden bahsetmekle kurtulmaz. 1967 topraklarına atıf yapmakla kurtulmaz. 
O halde buradan Müslümanların başındaki yöneticilere bir kez daha sesleniyoruz! Yahudiler ile imzalanan tüm ihanet anlaşmalarını iptal edin, bu “İsrail” denilen sözde devlet ile tüm ilişkileri durdurun ve onlara hadlerini bildirecek yaptırım kararları alın. Yahudi varlığının elçilerini, konsolosluklarını ve istihbarat birimlerini ülkelerinizden kovun! Kâfir Batı’nın kirli ve şerli tüm çözüm planlarını reddedin. 
Ey Müslümanların Başlarındaki Yöneticiler! Yıllardır Filistin’e yapılan saldırılar, kardeşlerinizin canlarına, mallarına, kutsallarınıza ve dininize yapılmış saldırılar değil midir? Kadınların çığlıkları, çocukların gözyaşları, annelerin feryatları ve şehitlerin kanları sizleri harekete geçirmek için yeterli değil midir? Kâfirlerin hayatı sevdiği kadar şahadeti seven askerlere, kışlalarda atıl bekleyen yığın yığın silahlara ve uçsuz bucaksız servetlere sahipken daha ne kadar bekleyeceksiniz? Amerika’nın ve Yahudi Varlığı’nın bu küstah tavırlarından, bu pervasız açıklamalarından ve fitne dolu planlarından hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? Allah için söyleyin, Rasulullah SallAllahu Aleyhi ve Sellem'in İsra ve Miraç toprağına sahip çıkmayacak mısınız? 
Buradan Kafir Amerika’ya ve O’nun Küstah Başkanı Kafir Trump’a da Sesleniyoruz!
Müslümanların başındaki işbirlikçi yöneticilerin sessizliği, acziyetleri ve hiçbir işe yaramayan etkisiz kınama mesajları seni aldatmasın! Zira biz Müslümanların Kudüs’e olan bağlılığı, bu hain yöneticilerinki gibi değildir? Dolayısıyla yaptığın şer planlarında bu büyük ve önemli ayrıntıyı sakın unutma! 
Evet Müslümanlar! Buradan bir kez daha Kudüs için şeytani plan yapan herkese tekrar hatırlatıyoruz! Bizlerin Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya olan sadakatimiz “Mukaddes belde Filistin’den bir karış dahi toprak vermektense vücudumun lime lime doğranmasını yeğlerim” diyen Halife Abdulhamid’in sadakati gibidir.
Bizim Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya olan sadakatimiz, Mescidi Aksa’nın kapısında ölene kadar nöbet tutan son Osmanlı Hilafet Devleti’nin askeriHasan Onbaşının sadakati gibidir!
Özlemimiz ise Kudüs işgal altındayken bir Müslüman nasıl gülebilir? Nasıl rahat uyuyabilir diyen Selahaddin Eyyübi’nin özlemi gibidir! 
Öyleyse yüz yıllık değil bin yıllık plan yapsanız da, yüz yılın değil bin yılın anlaşması deseniz de, İslam beldelerindeki yöneticileri siyasi ve maddi rüşvetlerle satın alsanız da amacınıza asla ulaşamayacaksınız! Buna ne sizin ne de satın aldığınız yöneticilerin gücü yeter!
Buradan Washington’a sesleniyoruz! Tel Aviv’e sesleniyoruz! Londra’ya sesleniyoruz! Vallahi Yenileceksiniz! Billahi Yıkılacaksınız! Tallahi Silineceksiniz! Allah’ın izniyle Müslümanlar Raşidi Hilafet Devleti’ni ikame edince her birlikte işgal ettiğiniz İslam beldelerinden süpürüleceksiniz! Zira Rabbimiz şöyle buyurmaktadır:
‘’Artık sonraki fesadınızın cezasının vadesi geldiği zaman, (yine güçlü kullarımızı sizin üzerinize salarız ki), yüzlerinizi kara etsinler, ilk defa girdikleri gibi Mescidi Aksa’ya yine girsinler ve ele geçirdiklerini silip süpürsünler!”[İsra 7]
                                    
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Urfadan 4 yıl önce

urfalı kardeşlerimden Allah razıolsun.