banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Urfa'ya ne Zaman Müjde Verileceği Merak Ediliyor

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve beraberinde Bursa milletvekilleri Refik Özen, Mustafa Esgin, Emine Yavuz Gözgeç, Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Zafer Işık, Müfit Aydın, Vildan Yılmaz Gürel ve Atilla Ödünç geçtiğimiz günlerde göreve gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Bakanlığında ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Bursa’nın birbirinden önemli ulaşım yatırımları ayrıntılı olarak değerlendirildi. Bursa kamuoyunun yakından takip ettiği Ankara-Bursa Yüksek Hızlı tren projesinin de masaya yatırıldığı görüşmede Bakan Karaismailoğlu milletvekillerine, projenin hızlandırılacağını söyledi.

Şanlıurfalıların yıllardır beklediği müjdeli haber ne zaman verileceği ise merak konusu oldu.

Bilindiği gibi 209 yılında TCDD Genel müdürü Ali ihsan Uygur’u ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevheri, Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin Hızlı Tren Projesi konusunda müjde vermiş, proje çalımalarının 2020 yılında bitileceği açıklamıştı. 

Ziyaret ettiği dönemde sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Cevheri şunları söylemişti: ‘’TCDD Genel müdürü Ali ihsan Uygur’u ziyaret ederek Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin Hızlı Tren Projesi hakkında bilgi aldık. Projemiz çalışmaları devam ettiğini,%50 seviyesinde gerçekleştiği,2020 yılında projenin bitirileceği bilgisini aldık.’’ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.