banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

Urfa Trafiğini Rahatlatacak yol için müjdeli haber! Bugün Açılıyor

Şanlıurfalıların merakla beklediği müjdeli haber sonrası özellikle Organize Sanayi, Evren Sanayi ve Oto Alım-Satım esnafı ve çalışanlarının Abidiye kavşaığı kalabalığına girmeden sabah akşam evlerine dönebilecek.

Konu ile ilgili olarak dün sosyal medya hesabından açıklama yapan  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL şunları söyledi:

"Organize Sanayi, Evren Sanayi ve Oto Alım-Satım Merkezinin trafik yükünü Abide Kavşağı'ndan kaldıracak olan Kuzeybatı Çevre Yolu yarın itibariyle hizmete giriyor. Sayın Bakanımız  @akaraismailoglu'na teşekkür ediyorum. Şanlıurfamıza hayırlı, uğurlu olsun."

Konu ile ilgili bir paylaşımda AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'dan geldi. Kırıkçı paylaşımında şunları ifade etti;

"Organize Sanayi Bölgesi ve Evren Sanayi Sitesindeki  esnaflarımız sabah akşam saatlerinde Abide kavşağı yoğunluğundan kurtuluyor. Kuzey-Batı Çevre Yolu yarından itibaren trafiğe açılıyor. Halkımızın bilgilerine arzederiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.