banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Urfa'da Covid-19 test sonuçlarının neden geciktiği belli oldu
Covid-19 test sonuçlarını gecikmesinin nedeni ile ilgili olarak Şanlıurfa Sağlık Müdürlüğü yazılı bir açıklama yapıldı yazılı açıklamada testlerin firma kaynaklı olduğu belirtilirken Bakanlığın desteği ile bu sorunun açıldığı açıklandı
İŞTE O AÇIKLAMA 
Basın Açıklaması

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Covid- 19 merkez laboratuvarımızda PCR testleri için kullanılan kitlerin firma kaynaklı arızalı çıkması sonucunda 3 gündür test sonuçlarının neticelenmesinde gecikmeler yaşanmıştır. Bakanlığımızın destekleriyle bugün itibarı ile firma tarafından yeni temin edilen kitlerle bu sorun giderilmiş olup vatandaşlarımızın beklenen testleri, yeniden çalışılmaya başlanmış olup sonuçları en kısa sürede netleşip bilgilendirileceklerdir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü

Basın ve Halkla İlişkiler Birimi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.