banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Urfa'da bakkallar dükkanlarını açtılar
Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık merkezi 2 depremden sonra en çok etkilenen illerin başına gelen Şanlıurfa'da neredeyse tüm işletmeler çalışmalarına ara verdi. Temel ihtiyaçlara ulaşmakta zorluk çeken vatandaşların imdadına odalar yetişti.
Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa fırıncılar odası'ndan sonra Şanlıurfa bakkallar ve bayilar odası da bir çağrı'da bulunarak işletmelerin mutlaka açılması gerektiğini belirttiler.
O da başkanlarının çağrıları karşılık buldu bugün ilde birçok işletme çalışmaya başladı.
Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Şanlıurfa bakkallar ve bayilar odası Başkanı Mehmet Altun; "Valiliğimizin EMRİ ve Dün yaptığım çağrıdan sonra bu gün pek çok ÜYEMİZ dükkanını açtı. Halen can güvenliği korkusundan dolayı açamayanlar var. Bunlarla da ilgileniyorum. İnşaallah yarına kadar açtırmaya çalışacağım. Kamuoyuna saygılarımla duyururum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.