banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Urfa büyükşehir TSE'sini yeniledi

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı salonunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, TSE Müfettişleri ile gerçekleştirdiği toplantıda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ve çalışmaları değerlendirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda Kalite ödüllülerinin önemine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, TSE belgelerinin, bir kurumu kaliteye ulaştırmak olduğunu belirtti.

Kaliteli hizmet vermenin önemine dikkat çeken Başkan Çiftçi, "Hedefimiz bir kaliteyi yakalayarak işlerin büyümesi, kaynakların yerinde kullanılması ve vatandaşlarımıza standartların üstünde bir hizmet sağlamak" dedi.

Standartların üstünde hizmet sunmayı amaçlayarak çalıştıklarını belirten Başkan Çiftçi, bu hizmet kapsamında 1.892.000 vatandaşın sorumluluğunu alarak memnuniyeti sağlayacaklarını söyledi.

Başkan Çiftçi, "TSE belgeleri bir standardı belirleme ve oluşturmaktır. Bu standardı belirleme bir kurumu kaliteye ulaştırma hedefleridir. Bu belgeler, buradaki mevzuat, düzenleme ve sistemi denetlemenin esasında kalite vardır. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak geçmişte de olduğu gibi hedefimiz bir kaliteyi yakalayarak işlerin büyümesi, kaynakların yerinde kullanılması ve hizmet alan insanlara standartların üstünde bir hizmet almasını sağlamak. 1.892.000 Şanlıurfalıya belirli bir standarda hizmet vererek memnuniyetini sağlamak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.