Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ej38bl8m79u7lfmfpnm02ko591, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Turşu içerisinde dans eden şahıs yakalandı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Turşu içerisinde dans eden şahıs yakalandı

Günlerdir kamuoyunu meşgul eden turşu içerisinde dans eden şahıs ve işletme hakkında emniyet güçleri yaptıkları çalışma neticesinde Manisa'da bulunan işletmeye hijyen kurallarına aykırılıktan kapatma cezası verilirken, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde A. G. isimli şahıs gözaltına alındı.

Çalışmayla ilgili açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Basın ve yayın organları ile sosyal medyada infial yaratan, turşu işletmesindeki uygunsuz görüntülere sebep olan A.G. isimli şahıs, ikametgahı olan Urfa Viranşehir’de gözaltına alınmıştır. Konuyu açıklığa kavuşturan Ankara, Şanlıurfa ve Manisa emniyetimize teşekkür ediyorum. Manisa İl Müdürlüğü Gıda Kontrol görevlilerimizin de yoğun çalışması sonucu Manisa Turgutlu’da faaliyet gösteren İşletme mühürlenmiş, idari para cezası uygulanmıştır. Şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur" dedi.

Uyarılarda bulunan Bakan Pakdemirli: "Halkımız, halk sağlığı ve gıda güvenliğini ilgilendiren her türlü ihbar ve şikayetlerini Türkiye'nin her yerinden ALO 174 Gıda Hattı’mıza bildirebilir ve 0501 174 0 174 Numaralı Whatsapp Gıda İhbar Hattımız ile de ekiplerimize ulaşabilirler." şeklinde ifade etti. 

Mustafa Akkuş / www.balikligol.com 

Anahtar Kelimeler:
Turşu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.