banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

#TuğbayaYardımEdin Çağrıları Sonrasında O Baba Gözaltına Alındı

Edinilen bilgilere göre bir babanın kızına yaptığı işkence görüntüler İstanbul ilinin Taksim semti Tarlabaşı mevkiinde bir evde çekildi. 19 yaşındaki kıza öz babası işkence yapıyor. Annesi ise yatalık olduğu söyleniyor.

Sosyal medya platformu olan Twitter'da paylaşılan görüntüler sonrasında işkenceci baba hakkında son dakika gelişmesi yaşandı.  Gözaltına alınan baba İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine harekete geçen emniyet güçleri şüpheliyi adresinde yakaladı. 
Babası tarafından işkenceye maruz kalan genç kızın çığlıklar atarak yardım istediği görüntüleri ise hasta annesinin çektiğini söylemişti.

Görüntüler üzerine soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı baba hakkında gözaltı kararı verdi. Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsı gözaltına aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.