banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Travel Turkey 2013 İzmir Turizm Fuarında Şanlıurfa’ya yoğun ilgi

Şanlıurfa Valiliği Koordinasyonunda katılım sağlanan FuardaKültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da Şanlıurfa standını ziyaret etti. Müsteşar Özgür Özaslan Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa’nın mozaik destinasyonu olacağını, Göbeklitepe’ye gerekli önemi verdiklerini ve daha da önem vereceklerini ifade etti.

Gerçekleşen stant ziyaretinde Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve Bölge Yürütme Kurulu Üyelerini tanıtımına katkı sağlanması ve yeni destinasyonların oluşturulması için Şanlıurfa'ya davet etti. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise bu daveti kabul ederek Şubat ay'ında ekibiyle birlikte Şanlıurfa'ya bir ziyaret gerçekleştireceğinin sözünü verdi.

 

Kültür Turizm Müdürlüğü, Şanlıurfa Belediyesi, Ticaret ve SanayiOdası, Kalkınma ajansı ve ŞURKAV yetkilileri standı ziyaret eden TÜRSAB Başkanı sayın Başaran Ulusoy'a ve Kültür Ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özcan Özarslan'a teşekkür ettiler.

 

Travel Turkey 2013 İzmir turizm fuarındaki Şanlıurfa standına Kültür Turizm Müdürvekili Hakan Kutluhan, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa Belediyesi Kültür Müdürü Necmi Karadağ,Karacadağ Kalkınma Ajansı’ndan Emin Gitmez ve ŞURKAV temsilcisi katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.