banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

TİNGADER Başkan Yardımcısı Aktürk'ten Vali Ve Belediye Başkanına Ziyaret!

Bir süreliğine memleketi Şanlıurfa’ya gelen duayen gazeteci Müslüm Aktürk İle Yeni Urfa Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Şanlıurfa’nın yetiştirmiş olduğu önemli isimlerden biri olan ve TİNGADER (İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği) Genel Başkan Yardımcısı olan Müslüm Aktürk ile Yeniurfa Gazetesi Sorumlu yazı İşleri Müdürü, İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin Şanlıurfa Temsilcisi usta gazeteci Şahban Kılıç bir dizi ziyaretler de bulundular.

İlk olarak Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i makamında ziyaret eden heyet, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ziyaret ettikten sonra PTT Baş Müdür Vekili Mustafa Kargın’ı ziyaret ederek gündeme dair sohbetler yaptılar.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile bir süre sohbet eden Aktürk’e, Vali Erin çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, PTT Baş Müdür Vekili Mustafa Kargın, Aktürk ve Kılıç’a teşekkür etti.

Müslüm Aktürk’te ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada, Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin’e, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e, PTT Baş Müdür Vekili Mustafa Kargın beye bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum Görevlerinde üstün başarılar diliyorum. dedi.

MEHMET ER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.