banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Tarsus'ta trafik kazası: 1 ölü 1 yaralı (VİDEOLU)

Tarsus D-400 Karayolu Adana istikameti Mahmut Ağa Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında park halindeki kamyona arkadan çarpan otomobil sürücüsü hayatını kaybederken otomobil içerisinde bulunan Emine Kölege (20) ise yaralandı.

Alınan bilgilere göre, D-400 Karayolu üzerinde tuvalet ihtiyacını karşılamak için yol kenarına park eden Ergün Çelik’in kullandığı 33 NE 805 plakalı tüp kamyonuna arkadan gelen Ahmet Tanırgan’ın kullandığı 33 PE 809 plakalı otomobil ile sağ arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle şarampole uçan otomobil içerisinde sıkışan sürücü Ahmet Tanırgan olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Emine Kölege (20) ise olay yerine çağrılan 112 Acil Ambulansla Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden Ahmet Tanırgan’ın cesedi yapılan incelemenin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (A.Hakim Kurt- İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.