banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fevzi Demirkol Serdar Bitlis

Tango rezaletine tepki!

Mardin'de faaliyet yürüten Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (Dost-Der), Nusaybin ilçesindeki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında İlkokul öğrencilerine    “Tango dansı” yaptırılmasına tepki gösterdi.

Müslüman halkın yozlaştırılması adına türlü türlü oyunların oynandığına dikkat çeken Dost-Der Genel Sekreteri Muhammed Arasan, bu oyunların farkında olduklarını söyledi. Bu gibi çıkışların art niyetli olduğunu belirten Arasan, “Bu toplumu nasıl bozacağız, bu toplumu nasıl İslam’dan koparacağızın” farklı bir versiyonu olduğunu söyledi.

Arasan, “Bizler İslami çerçevede yoğun bir faaliyet yürütüyoruz, tabi art niyetli insanlarda toplumu bozmak için her türlü yola başvuruyor. Halkı kendi gelenek ve göreneklerinden, inançlarından uzaklaştırmak için türlü türlü oyunlar oynanıyor. Bizler, bu sinsi oyunları bozmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Dernek olarak bire bir halkımıza anlatacağız. Bu sadece bizim değil, tüm inanan insanların görevidir. Müslümanların çocukları tango gibi gayri ahlaki kültüre kuran edilmek isteniyor.  Bu kabul edilebilir bir durum değildir.” dedi.

Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Nusaybin Kaymakamlığı, dün Türkiye Cumhuriyeti'nin Kuruluşunun 92. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Kapalı Kapalı Spor Salonu’nda bir program düzenlemiş ve programda yaşı küçük çocuklara “Tango dansı” yaptırılmıştı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.