banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Sürücüler Kursu Dernek Başkanı Yıldız: levhaları ve dubaların yere sabitlensin

Sürücü kursları belediyeden talepte bulundu: Sorunlarımız giderilsin
Şanlıurfa Sürücüler Kursu Dernek Başkanı Mehmet Yıldız,  kurs fiyatları hakkında bilgi vererek, eğitim alanlarında uyarı levhalarının bulunması ve dubaların yere sabitlemesi konusunda belediyeden talepte bulundu.

Son yıllarda birçok iş sektörü yapılan zamlardan olumsuz etkilenirken, son olarak bu zamlardan nasibini alan bir diğer sektör de sürücü kursları oldu.
Şanlıurfa Sürücüler Kursu Dernek Başkanı Mehmet Yıldız, özellikle akaryakıta yapılan zamlardan sürücü kursların olumsuz etkilendiğini belirterek, Ruha TV’ye açıklamada bulundu.

Kentteki sürücü kursların yaşadığı sorunlara da değinen Yıldız, belediyeden sorunların giderilmesi konusunda talepte bulundu.
“SORUNLARIMIZ SADECE İL BAZLI DEĞİL, 13 İLÇEMİZİ KAPSIYOR”
 Şanlıurfa Sürücü Kursları Dernek Başkanı Mehmet Yıldız,  yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu: “Şu anda Şanlıurfa’daki en büyük sıkıntımız sadece il bazlı değil.  13 ilçemizde dahil olmak üzere eğitim alanlarının yetersizliği çalışmalarımızda büyük sorun teşkil etmekte. Özellikle eğitim alanlarında konaklama yapılabilecek mekanların olmaması, eğitim alanında duba ve uyarı levhalarının olmaması çalışmaları daha da zorlaştırıyor. Bunun yanında eğitmen ve sürücü adayı arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir lavabo dahi bulunmaması büyük bir eksikliktir” sözlerine yer verdi.
“YAPILAN ZAMLAR BİZİ ZORLUYOR”
Kurs fiyatları hakkında bilgi veren Başkan Yıldız; “Şanlıurfa’mızda Kurs ücretlerini ise şuanda sabit tutuyoruz. B-sınıfının sürücü kursu ücreti 2.500 TL olarak sabit tutulmakta. Yapılan zamlar ise bizleri baya zora sokmaktadır. Çünkü bizler eğitim kurumuyuz eğitimizi genellikle araçlar üzerinden vermekteyiz, özellikle petrole gelen zamlar bizleri çok zor durumda bırakıyor. Taleplerde zaman zaman azalmalar yaşansa da genel olarak stabil düzeyde seyir etmekte.  Son olarak hava koşullarına bağlı olarak son sınavlarımız iptal edildi ama şu anda her hangi bir aksaklık söz konusu olmadan çalışmalarımıza devam etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.