Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_i386cdjqrpd78el0is9fu74624, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Suruç yolunda feci kaza haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Suruç yolunda feci kaza

Şevket Çelik yönetimindeki 27 E 0986 plakalı aracı ile 73 DT 123 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kamyona çarpan araçta bulunan 2 si bebek 3 çocuk ve 3 yetişkin toplam 8 kişi ağır yaralandı.

Şanlıurfadan Suruç İlçesi Bostancılar köyüne dogru seyir halinde olan Sevket Celik, yonetimindeki 27 E 0986 plakalı aracın kamyona arkadan çarpması sonucu yolda adeta can pazarı oluştu.Kaza yerine sevkedilen çok sayıdaki ambulansla yaralılar Şanlıurfa ve Suruçta ki hastanelere kaldırıldı.

Kazada yaralananların isimleri şöyle: Şevket Çelik,Emine Çelik,Hatice şirin,Hakan Çelik,Hiranur çelik,Yüksel Külahlı,İbrahim Külahlı,Zine Külahlı.

Yaralılardan Şevket Çelik,Emine Çelik ve Yüksel Külahlı'nın durumunun iyi oldugu ve Hakan Çelik(4) in hayatını kaybettiği ve geri kalan 4 çocugun ise yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

 

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaSuruçKaza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.