banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

SURUÇ 5'Lİ TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR.
Şanlıurfa büyükşehir belediyesi tarafından yapımına başlanacak olan ticaret merkezi onaylanması ilçede büyük sence neden oldu.
Konu ile ilgili olarak Suruç belediye başkanı Kenan Aktaş imzası ile sürüş belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:
Büyük bir hassasiyetle takip ettiğimiz ve Şanlurfa Büyükşehir Büyükşehir belediyesi tarafından yapımına başlanacak olan 5'li Ticaret Merkezimiz onaylanmış olup ilçemize hayırlı uğurlu olsun.
Yakında baslanacak olan ve İlçemize nefes aldıracak projenin onaylanmasında katkılarından dolayı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız ve Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Zeynep Abidin Beyazgül’e şahsım ve Suruç'lu hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.