banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Öğrenciler haçlıklarını Suriyeli Mültecilere gönderdiler

Lefke Avrupa Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Meltem Uçar öncülüğünde öğrencilerden toplanan paralarla Suriyeli Mültecilere yönelik yardım kumanyası yapıldı. Öncelikle yardım Hatay ve Malatya illerinde yapıldıktan sonra, geniş çaplı bir şekilde Şanlıurfa’da da yapıldı.
Şanlıurfa’daki dağıtıma öncelik eden Lefke Avrupa Üniversitesi Bölge Tanıtım Temsilcisi ve Eğitim Uzmanı Mehmet Güneş ‘’ Lefke Avrupa Üniversitesi öğrencilerinin böyle çok duyarlı bir davranış sergilediklerini ve böyle bir etkinliğe dahil edildiği için çok mutlu ‘’olduğunu dile getirdi.
Güneş, "Lefke Avrupa Üniversitesinin sosyal sorumluluk çerçevesinde öğrencisiyle, yöneticisiyle üzerine düşen görevi her zaman yaptığını ve projelerin eyleme dönüşmesinde Lefke Avrupa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen’in ön ayak olduğunu ; üniversitemizin bir devlet vakıf üniversitesi olması münasebetiyle yıllardır bölgede önemli çalışmalara imza attığını" ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.