Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_5m63auqsrb9rcnu0mc6i1e8t13, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Vahşet! Küçük Çocuk Çalıştığı iş yerinde boğazı kesilmiş halde bulundu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Vahşet! Küçük Çocuk Çalıştığı iş yerinde boğazı kesilmiş halde bulundu

 Gaziantep’te hurda toplayarak aile bütçesine katkıda bulunmaya çalışan 12 yaşındaki Suriyeli çocuk, çalıştığı iş yerinde boğazı kesilmiş halde bulundu.

Gaziantep’in merkez Şahinbey İlçesinde bulunan bir hurda deposunda boğazı kesilerek öldürülmüş bir çocuk cesedi bulundu. Boğazı kesilerek öldürülen çocuğun 12 yaşındaki Suriyeli Ferhat Ali olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Karayılan Mahallesindeki bir hurda deposunda meydana gelen olayda, hurda toplayarak ailesine katkıda bulunmaya çalışan Ferhat Ali (12), topladığı hurdaları, hurdacıya getirdi. Hurdaları teslim eden Suriyeli Ferhat Ali, bir anda kayboldu.

Suriyeli çocuk, kendisi ile birlikte aynı işyerinde çalışan bir başka çocuk tarafından çalıştığı hurda deposunun ilerisinde bulunan hurda malzemelerin konulduğu bir başka depoda boğazı kesilmiş bir şekilde bulundu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Ferhat Ali’nin boğazının kesildiğini ve hayatını kaybettiğini belirledi. Olayı duyarak olay yerine gelen Suriyeli çocuğun yakınları sinir krizi geçirdi.

Yapılan incelemenin ardından Suriyeli çocuğun cesedi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, Ferhat Ali'yi öldürdüğü iddia edilen kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Warning: Unknown: open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_5m63auqsrb9rcnu0mc6i1e8t13, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/lsphp/session/lsphp70) in Unknown on line 0