banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Süleymaniye'de eylemcileri yönlendiren esrarengiz araç!

Kobani'deki çatışmaları bahane ederek her tarafı ateşe vermek isteyen derin güçler bu akşam Şanlıurfa'nın Süleymaniye mahallesinde 20 kadar eylemciye yönlendirirken bölgede bulunan vatanşaların aracın etrafını sarmasıyla paniğe kapılarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Yaşları 15 ile 20 arasında değişen eylemcileri geri püskürten vatandaşlar, Suriyenin Kobani bölgesinden olduğunu söyleyen bir genç, amaçlarının kimseye zarar vermek olmadığını sadece belediye otobüsünü yakmak istediğini söylemesi provakasyona ne denli büyük olduğunun işareti olarak hafızalara kazındı.

o anda olay yerinde bulunan Bir vatandaş, araçta sadece bir bayanı fark ettiğini başka da kimlerin olduğunu görmediğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.