Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_07sn2quo17813ff1703c9m1se4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Son Dakika Haberi! Urfa'da FETÖ operasyonu: 24 gözaltı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Son Dakika Haberi! Urfa'da FETÖ operasyonu: 24 gözaltı

 Son olarak aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 3 ilde FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı. FETÖ’nün sağlık koluna yönelik oluğu belirtilen operasyonda aralarında doktor, diş hekimi ve eczacıların bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.
Adana merkezli yürütülen operasyonda Şanlıurfa, Mersin ile Kilis'te FETÖ/PDY'nin sağlıktaki uzantısı ve eski adı Sağlık Mensupları Derneği olan Küresel Doktorlar Derneği üyelerine yönelik bu sabah erken saatlerde 32 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda toplam 24 kişi gözaltına alındı.
(Şanlıurfaolay)

Anahtar Kelimeler:
UrfaFETÖ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.