banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Silahlı Kavgada Yaşamını Yitiren 2 Kişi Toprağa Verildi

 Olay Cumartesi akşam saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı İkiağız Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet bulunan 2 grup, tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahlı kavgaya dönüştü. Halil, Mehmet ve Mahmut Yaşuk ile İbrahim Bakış, İbrahim Bağış, Mehmet Reşat Yüksekkaya, Halil Çiter ve Mehmet Yokuş yaralandı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan İbrahim Bakış ve güvenlik korucusu İbrahim Bağış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeler, otopsisi yapılmak üzere Gaziantep’e gönderildi. Otopsilerinin yapılmasının ardından cenazeler, yakınlarına teslim edildi. Cenazeler, İkiağız Kırsal Mahallesi’nde toprağa verildi.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.