banner2
Öne Çıkanlar Suruç Vali Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sivas 4 Eylülspor Bornavaspor

Şenlikoğlu: Müslümanlara yapılan bu saldırılar bir vahşettir

KAYSERİ - Kayseri'de Kitap Fuarı’na katılan Araştırmacı Yazar Emine Şenlikoğlu, Kobani bahanesiyle HDP-PKK yandaşlarının Doğu ve Güneydoğu’da yaptığı vahşeti kınayan açıklamalarda bulundu.

“Müslümanlara yapılan bu saldırılar bir vahşettir.”diyen Şenlikoğlu, HDP-PKK yandaşlarının Doğu ve Güneydoğuyu IŞİD bahanesiyle Kobani’ye çevirme düşüncelerini de eleştirdi. “Bu düşünce çok yanlış ve insanlık dışı bir düşüncedir.” dedi.

HDP-PKK yandaşları tarafından katledilen 16 yaşındaki Şehit Yasin Börü ve arkadaşlarından da bahseden Şenlikoğlu, “İster fakirlere kurban eti dağıtırken bu zulme uğramış bir çocuk olsun isterse de Müslüman olmayan bir çocuk olsun ya da düşmanımızın çocuğu olsun yapılan bu vahşet kesinlikle kabul edilemez.” ifadelerini kullandı.

Müslüman gençlere tavsiyelerde de bulunan Şenlikoğlu, hangi ırktan olursa olsun Müslüman gençlerin Müslümanlıkla iftihar etmelerini, hiç kimsenin oyununa gelmemelerini söyledi. (Fatih Gültekin-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.