Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_c7ja572sj1s358qg4k3n972q46, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şehit Tahsin Sarıtosun'un Naaşı Urfa'dan Memleketine Uğurlandı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şehit Tahsin Sarıtosun'un Naaşı Urfa'dan Memleketine Uğurlandı

Şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşu, Şehit Tahsin Sarıtosun’un özgeçmişinin okunması ve yapılan duaların ardından, silah arkadaşlarının omuzlarına alınan şehidin naaşı, toprağa verilmek üzere askeri uçakla memleketi Kocaeli’nin Darıca ilçesine uğurlandı.

Törene, Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan ve Mehmet Ali Cevheri, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Vali Yardımcıları, İlçe Belediye Başkanları askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Şehit Tahsin Sarıtosun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.