banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Seferberlik Devam Ediyor! Urfa Yemyeşil Olacak

Şanlıurfa'da bir grup gönüllülerin başlattığı ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından büyük destek bulan yemyeşil Urfa kampanyası kapsamında ağaç dikme seferberliği devam ediyor. 

Ağaç dikme kampanyasının en önemli ayağı olan Şanlıurfa Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, "Yol Boyu Ağaçlandırma Projesi” çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında Şanlıurfa-Akçakale Sutıç karayolu Ağaçlandırıldı. Yol boyunca 4 bin fidan dikimi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, “Daha yeşil bir Şanlıurfa için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüceğiz." dedi.

Şanlıurfa'da başlatılan Yemyeşil kampanyası il sınırlarını aşmış. Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde 11.11.11.11 milyon ağaç 11 Kasım 2019 tarihinde torakla buluşturulmuştu. Şanlıurfa'da da 200 Bine yakın ağaç o tarihte halkla birlikte toprakla buluştu. kampanya sonrasında orman müdürlüğü tarafından aralıksız ağaç dikim çalışmaları devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Urfa Yemyeşil Olacak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali osman 4 yıl önce

Urfa’nın etrafı ormanlaştırılmalı