banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Savcı Zekeriya Öz'den Başbakan'a iftira!

HSYK tarafından 11 Şubat günü Bolu'ya atanan ve atandığı gibi yıllık izne çıkan Savcı Zekeriya Öz yine Twitter üzerinden skandal tweetlerine devam etti.
BAŞBAKAN'A AĞIR İTHAM!

Her yazdığı tweet ile gündeme bomba gibi düşen ve iftiralar savuran Savcı Öz bu kez çıtayı aşarak Başbakan'a ağır ithamda bulundu.
SAVCI ÖZ BAŞBAKAN'I HEDEF ALDI

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun katili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı göstererek Başbakan'ı hedef tahtasına oturttu.
İFTİRA ÜZERİNE İFTİRA!

Twitter üzerinden yayınladığı bir tweetinde; Helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nun AK Parti'ye katılmayı reddettiği ve elinde AK Parti - İran aleyhine kozmik bilgiler arşivlediği öngörüsünün olduğu iddiaları yer aldı.
KORKUNÇ İDDİA!

Keş Dağları üstünde F-4 uçaklarının Yazıcıoğlu’nun bulunduğu helikopterin yakınından geçerek basınç oluşturduğu, türbülansa sokarak helikopterin düşmesine neden olduğu iddia ediliyor.

Olaydan 2 saat sonra Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düştüğü yerin koordinatlarının Başbakanlık’a ulaştığı ancak “İrancı Bakan” olarak tanımlanan Bakan tarafından bilgilerin herkesten gizlendiği yalanı da tweette yer aldı.
ERDOĞAN'A BÜYÜK HAKARET!

Tweette “Ampullerin efendisi” diye tanımlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ise Yazıcıoğlu için “Bırakın ölsün” dediği iftirası ise 'insaf be' dedirtti.
BU KADARINA DA PES!

Suriye’de geçtiğimiz günlerde düşen uçağın içinde bulunan iki pilotun Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşmesine neden olan 2 pilot olup olmadığı soruluyor ve bu konuya da sıranın geleceği belirtilerek resmen iftiraların devam edeceği söyleniyor...
ERDOĞAN'DAN ÖZ'E DAVA

Ayrıca AK Parti Lideri ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından edinilen bilgiye göre yazılan bu iftira ve ağır itham bulunan tweetler üzerine dava açılacak.

son.tv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.