banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Suruç

Şanlıurfasporlu futbolcular halkla buluştu

Futbolcu ve Teknik heyetten oluşan kafileye, Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, Mali İşler sorumlusu Nabi Kırmızı, Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, Kulüp idare amiri Vedat Bucak eşlik etti.

Şanlıurfalıların yoğun ilgi gösterdiği Şanlıurfaspor kafilesi, Dergah’ta makamı ziyaret ederek dualar okudu.

Balıklıgöl’ü ziyaretten sonra Gümrük Hanına kadar yürüyerek giden Futbolcularla Şanlıurfalılar  sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi. Gümrükhan’daiskemle’de oturan futbolcular, Urfa’nın meşhur Menengiç kahvesinden içti.

Gümrükhanında Vatandaşlara karışan Futbolculara sonradan dahil olan ses sanatçısı Mahmut Tuncer’de katılırken, yaptığı esprilerle ortamı güldürdü. Bir süre Sankoh’un yanında oturan Tuncer, daha sonra, futbolcular ile sohbet etti.

Gümrük Hanı’nda karşılaştığı sanatçı Mahmut Tuncer’i çay içmeye davet eden İbrahim Güllüoğlu, Tuncer’i ikna edebilmek için 20 TL verdi. Tuncer, Güllüoğlu’ndan aldığı 20 TL’yi daha sonra bir vatandaşa verdi. Futbolcuların hatırını soran Tuncer, en çok beğendiği futbolcunun Sankoh olduğunu söyledi.

Çok sayıda basın mensubunda takip ettiği çarşı gezisi, Haşimiye meydanında son buldu.

Gezi sırasında açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, Şanlıurfalılar ile kaynaşma açısından çok güzel bir duygu olduğunu ve bu tür faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Başarı için gereken sinerjiyi hep birlikte oluşturmaları gerektiğini belirten teknik direktör Reha Kapsal, sezon sonunda şampiyonluk elde ederek, ‘İnşallah hep beraber şampiyonluğu da sokak ve caddelerde kutlarız’ dedi. Kapsal, Urfaspor’un halkla buluşması yönünde benzer etkinliklerin olacağını ifade etti.

Kapsal, Takımın moral ve motivasyon açısından iyi bir düşünce olduğunu ’da belirtirken, bu geziyi düzenemekten mutlu olduklarını söyledi.

Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu İbrahim Güllüoğlu ise, ŞanlıurfasporFutbolcu ve Teknik heyetin halkla iç içe bir gün geçirdiğini, insanlarında çok samimi yaklaştığını ifade ederken, “Düşüncemiz Futbolcularımız ile vatandaşlarımızı aynı çatı altında Sokak’ta da beraber olmalarını sağlamaktı bunu’da başardığımıza inanıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ŞanlıurfasporÇarşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.