banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfa’da Yeşilay Haftası Etkinliklerle Devam Ediyor

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilay Şanlıurfa Şubesi,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şanlıurfa Satranç Federasyonu İl Temsilciliği işbirliği ile Karaköprü Gençlik Merkezi'nde 100 sporcunun katılımıyla satranç turnuvası gerçekleştirildi.  2 Mart Cumartesi günü sabah 10.30 da açılışı yapılan turnuvada Yeşilay Şanlıurfa Şubesi  Başkanı Muharrem  Çelik gençlerin her türlü zararlı alışkanlıklardan ve zaman kaybına neden olan birçok faaliyetten arınarak faydalı, toplum için ve bireysel olarak kendilerine yararlı olabilecek güzel alışkanlıklar kazanmaları gerektiğini ifade etti. Bu noktada satrancın gençlerin yönelmesi gereken en önemli spor faaliyetlerinden birisi olduğuna dikkat çekti. Bu turnuvaya katkılarından ve kendilerine  bu fırsatı ve imkanı verdiği için  İl Valimiz Sayın Abdullah Erin'e, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'a ve Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Memduh Turmak'a teşekkür etti.  İki gün süren turnuvanın sonunda dereceye giren sporculara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluyer'inde katıldığı törenle madalyalar ve Yeşilay ödülleri takdim edildi.
DİLEK BALONU UÇURDULAR

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi 1-7 Mart Yeşilay Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şanlıurfa'nın göbeğinde,  abidenin arkasındaki toplama merkezinin yanındaki parkta Dilek Balonları uçurdular. Dilek balonu çevredeki gençlerin de büyük ilgisini çekti.
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YOLDA KİTAP OKUDULAR

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla Gençlik Komisyonu tarafından gençliğin dikkatini kitap okumaya çekmek,  teknolojiden uzak durmak adına Harran Üniversitesi'ne giden öğrenci otobüsünde kitap okuma etkinliğini gerçekleştirdiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.