banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haberleri Urfa Haber ak parti Siverek

Şanlıurfa'da İşten Çıkartılan Kadın İşyerini Soydu
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da çalıştığı işyerinden işvereni tarafından bir gün önce işine son verilen Medine D. yeğeni M.E. ile yeğeninin arkadaşı N.K'ya işyerine ait anahtarı teslim edip, para kasası hakkında bilgi verdi.

Bunun üzerine harekete geçen M.E. ile N.K. olayı gerçekleştirmek üzere iş yerine gitmek için güzergahtaki bir otomobili düz kontak yapma yöntemiyle çalıştırdı ancak otomobilde yakıt olmadığı için bu aracı terk edip, aynı yöntemle başka bir otomobili çaldı.

Zanlılar, soymayı düşündükleri işyeri yakınlarında polis ekiplerince durumundan şüphelenilerek durduruldu. Yapılan sorgularında suçlarını itiraf ettikleri öğrenilen zanlılar, Medine D'nin kendilerini teşvik edip, işten çıkartıldığı işyerini soydurmak istediğini öne sürdü.

Bunun üzerine gözaltına alınan Medine D. ile M.E. ve N.K, emniyetteki işlemlerinin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.