banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Şanlıurfa Jandarma Görevlileri Bayramda Bakın ne Yaptılar

BALİKLİGOL.COM / Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri daha önceki yıllarda kutlanan Ramazan ve Kurban Bayramlarında meydana gelen trafik kazalarının yoğun olduğu bölgelerde trafik kontrollerini artırdılar. bir de kontrol noktasında durdurdukları vatandaşlarla bayramlaştılar.

KONUYLA İLGİLİ OLARAK ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMADA ŞÖYLE DENİLDİ:

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri tarafından vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla, daha önceki yıllarda kutlanan Ramazan ve Kurban Bayramlarında meydana gelen trafik kazalarının yoğun olduğu bölgelerde trafik kontrollerinin artırıldığını ve kontrol noktasına gelen sürücülerin ve araç içerisindeki yolcuların bayramları kutlanarak ikram da bulunulmuştur.

    Sürüş güvenliği açısından hız kurallarına uyulması ve emniyet kemerinin önemi konusunda sürücüler ve yolcular bilgilendirilmiştir.

    Bayram tatili süresince ve devamında, emniyet ve asayişin korunmasına yönelik yürütülen yol kontrol ve arama noktalarındaki faaliyetlerimiz ile trafik kontrollerimiz aralıksız devam etmektedir.

      Kamuoyuna saygı ile duyurulur.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.