banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Şanlıurfa Valiliği Son Dakika Duyurdu! Telabyad'ta 260 Kilo EYP yakalandı

Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi: ”Valiliğimiz koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından danışmanlık hizmeti verilen yerel kolluk unsurlarınca, PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü faaliyetlerinin tespiti ve deşifresine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında; Telabyad/Siluk beldesinde 18.01.2021 günü gerekli tüm güvenlik önlemleri alınarak yapılan aramalarda; 20 adet 120’lik havan mühimmatı kullanılarak hazırlanmış yaklaşık 260 kilogram ağırlığında El Yapımı Patlayıcı (EYP),  21 adet tespih olarak tabir edilen anahtar sistemi ile çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir.
Bulgular tasnif edilerek gerekli olay yeri çalışması yapılmış ve taşınması, sevki tehlike arz eden mühimmat, Bomba İmha ekiplerince imha edilmiş olup, yerel adli makamlarla koordinasyon sağlanarak tahkikata başlanmıştır.”ifadelerine yer verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.