banner2
Öne Çıkanlar Siverek Suruç Sanlıurfa Haberleri Viranşehir Aktoprak Spor

Şanlıurfa merkezde zincirleme kaza; 5 yaralı

Şanlıurfa DSİ önünde meydan gelen kazada 4 araç birbirine girdi 5 kişi yaralandı. 

Kaza Şanlıurfa- Karaköprü yolu DSİ önünde meydana geldi. iddialara göre Mehmet K’nın kullandığı 63 E 7443 plakalı araç Karaköprü istikametinden Şanlıurfa İstikametine gelirken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldaki ağaçlara ve elektrik diriğine çarparak karşı şeride geçti 63 K 1399 plakalı otomobil, 63 H 0169 plakalı halk otobüsü ve 63 .. 287 plakalı araçlara çarparak durabildi.

Araçta Filiz Y., Fatma B., Mehmet K ve ismi öğrenilmeyen iki kişi  yaralandı. Olay yerine polis, sağlık ekibi ve İtfaiye intikal etti yaralılar olay yerine gelen Ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Elektrik direğin devrilmesi sonucu yol bir süre trafiğe kapalı tutuldu. İtfaiye ekiplerin çalışması sonucu elektrik direkleri kaldırıldı yol trafiğe açıldı kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.