banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

BELEDİYEDEN DEVASA KÜLTÜR EVİ

 

Geçtiğimiz haftalarda 19 kırsal mahallede kültür ve taziye evinin toplu temel atma törenini gerçekleştiren Haliliye Belediyesi Tekerli Mahallesi'nde ise kültür evinin yapımında sona geldi. Haliliye Belediyesi kırsal mahallelerde yapılan birçok alanda yaptığı çalışmalarla kırsal mahalleleri donatmaya devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Tekerli kırsal mahallesinde 320 metrekare kapalı alandan oluşan kültür ve taziye evi yapılıyor.

Taziye evinin yanı sıra Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, mahallede bulunan camiinde halı ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Mahalle muhtarları ve vatandaşların müracaatları üzerine Haliliye Belediyesi Tespit Komisyonu tarafından tespit çalışması yapıldı ve halı temini yapıldı.

Söz konusu çalışmalarla ilgili açıklama yapan Tekerli Mahalle Muhtarı Aziz sakat “Fevzi Başkandan Allah razı olsun bizim öncelikle camimizin halısını iç kısmını dışını yaptı. Özellikle taziye evi olarak Haliliye ilçesinin en büyük taziye evini yaptı. 320 metre karelik ondan ve ekibinin tamamından Allah razı olsun” dedi.

Tekerli Mahallesi'nde kültür ve taziye evi'nin yapımına devam ediliyor. Kısa süre içinde tamamlanacak yapı, mahallelinin ihtiyaç duyduğu sosyal ortamın oluşmasına katkı sunarak, merkezdeki imkanların kırsal mahallelere taşınması adına büyük bir örnek olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.