banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Şanlıurfa Gençlik Merkezinden Annem Babamla Birlikte Öğreniyorum projesi


Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Şanlıurfa gençlik Merkezinden Yaz okulu Programı ‘Merkezimde ailece sizi bekliyoruz '' sloganıyla hazırladığı projede ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine ve ailelerine yönelik düzenlenen proje kapsamında 7-29 yaş grubuna hitap edecek olan ve yaklaşık 500 kişinin faydalanabileceği proje kapsamında Ekim ayı ortalarında başlayan eğitimlerde; spor, müzik, drama, has oda, el sanatları, akıl ve zeka oyunları, dini bilimler, kitap kafe, mizah, görsel sanatlar eğitimler veriliyor.
Türkiye genelinde 30 Gençlik Merkezinde uygulanan ‘Anne Babamla Birlikte Öğreniyorum’ eğitim projesi Şanlıurfa Bahçelievler Gençlik Merkezinde 30 Kasım tarihe kadar uygulanacak.
Anne Babamla Birlikte Öğreniyorum hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Bahçelievler Gençlik Merkezi  Müdürü Hamit DERMAN şunları söyledi: Anne-babaların hayatta en büyük amacı çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak kadar geleceğe çocuklarını en iyi şekilde hazırlamaktır. Geleceğe en iyi şekilde hazırlamak sadece sağlıklı olarak büyütmek değildir. Çocuğu kişisel gelişim bakımından da geleceğe yönelik en iyi şekilde hazırlamak çok önemlidir. Bu kişisel gelişimin en önemli maddesi; anne-babanın çocuğa yeteri kadar vakit ayırmasıdır. Bizlerde bu proje ile anne ve babalarımızın çocuklarına daha çok zaman ayırmaları için uygun ortamı sağlamaya ve ebeveynlerin ve çocuklarına karşı göstermiş oldukları şefkatleri samimi bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Son olarak Anne –Babalarımızı ve gençlerimizi yeteneklerini keşfetmeleri ve zamanlarını dolu dolu geçirmeleri  için gençlik merkezlerimize bekliyoruz. ‘’ diyerek sözlerine son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.